Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των Εμπορικών Συλλόγων Αττικής και Νήσων Αιγαίου

silogoi attikis

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 οι Αρχαιρεσίες της

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Τριτοβάθμια Οργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Υποψήφιοι από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης ως Αντιπρόσωποι στην Τριτοβάθμια Οργάνωση, ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας και  ο Αντιπρόεδρος κ. Κίμων Καζάζης , ενώ ο τελευταίος ήταν υποψήφιος και στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου.

Εξελέγησαν και οι δύο ως Αντιπρόσωποι στην Ε.Σ.Σ.Ε  που είναι η τριτοβάθμια οργάνωση εκπροσώπησης του Ελληνικού Εμπορίου, με την εκλογή   του κ Καζάζη και στο Διοικητικό

Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όπου τις προσεχείς ημέρες τα εκλεγέντα μέλη θα συγκροτηθούν σε Σώμα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος με την καλή συνεργασία που ανέπτυξε και με άλλους Εμπορικούς Συλλόγους νησιωτικών περιοχών, κατάφερε να βρίσκεται μέσα στο επίκεντρο των αποφάσεων , να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να καταθέτει τις προτάσεις του και να προασπίζει τα συμφέροντα των νησιωτικών περιοχών, για ένα δυνατό Βόρειο Αιγαίο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο