Πολύ ελπιδοφόρα νέα !!! Κολλοειδής Άργυρος… Ένα Υπέροχο Θαύμα για τους Καρκινοπαθείς

argilos

Γνωρίζετε ότι τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να επιστρέψουν στην υγιή τους κατάσταση μέσα σε 24 ώρες όταν αντιμετωπιστούν με ένα ειδικό πρωτόκολλο που αποτελείται από Διμεθυλοσουλφοξείδιο ( DMSO) και κολλώδη άργυρο; Ονομάζεται «Η θεραπεία του Καρκίνου της μιας Νύχτας», το πρωτόκολλο του DMSO/Κολλοειδούς Αργύρου εφευρέθηκε και τελειοποιήθηκε από ένα μέλος του Independent Cancer Research Foundation. Αυτό το πρωτόκολλο σχεδιάσθηκε ειδικά για να μετατρέπει τα καρκινογόνα κύτταρα σε υγιή – γρήγορα.

Η θεωρία πίσω από το DMSO/Κολλοειδούς Αργύρου είναι ότι ο καρκίνος προκαλείται από ένα ειδικό μικρόβιο (σημείωση συντάκτη: είναι ο Cryptosides Primordiales που ανακάλυψε ο Dr Royal Raymond Rife προπολεμικά και θεράπευσε πολύ κόσμο από τον καρκίνο με ποσοστό 100% και το πλήρωσε με την εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο) που μπαίνει μέσα στα υγιή κύτταρα και τα κάνει καρκινογόνα. Το πρωτόκολλο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην δουλειά του Dr. Royal Rife, που έκανε εκτεταμένη έρευνα για την σχέση μεταξύ του καρκίνου και των μικροβίων στις αρχές του 20ου αιώνα.

Διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO) «ένα Ιατρικό Θαύμα» 

Το Διμεθυλοσουλφοξείδιο είναι έν υποπροϊόν της βιομηχανίας ξύλου. Μην ξεγιελιέστε, από την ταπεινή καταγωγή του. Ακόμη και οι γιατροί λένε ότι αυτό το υγρό είναι ένα «θαυμάσιο ιατρικό θαύμα.» Αμέσως μετά τον ΒΠΠ, οι χημικοί ανακάλυψαν την ικανότητα του να διαλύει σχεδόν τα πάντα και να μεταφέρει μαζί του την διαλυμένη ουσία. Είναι τόσο δυνατό ώστε χρησιμοποιείτε ως βιομηχανικό διαλυτικό. Είναι αξιοπερίεργο ότι είναι απολύτως ασφαλές για ανθρώπινη χρήση.


Το DMSO μπορεί να διεισδύσει σε περιοχές του σώματος που δεν είναι δυνατόν με κανένα άλλο μέσον. Κινείται τόσο γρήγορα μέσα από τςι κυτταρικές μεμβράνες που έχει επονομασθεί «ο άλλος εαυτός του νερού». Μέσα στο κύτταρο το DMSO αλλάζει την δομή των μορίων του νερού – και πιο σημαντικό – αυξάνει την κυτταρική διαπερατότητα. Αυτό σημαίνει ότι η κυτταρική μεμβράνη γίνεται πιο εύκολα διαπερατή. Η κυτταρική διαπερατότητα είναι το κλειδί του πως το DMSO συνεργάζεται αρμονικά με ένα άλλο θαυματουργό θεραπευτή: τον κολλοειδή άργυρο.

Κολλοειδής άργυρος: Ένας Προικισμένος Δολοφόνος των Μικροβίων 

Ο κολλοειδής άργυρος διαθέτει ένα ειδικό ταλέντο να σκοτώνει τα μικρόβια και να τα κρατά έξω από το κυκλοφοριακό σας σύστημα. Εφόσον αρκετοί τύποι καρκίνου εξαπλώνονται μέσω μικροβίων, η εξόντωση των μικροβίων είναι κομβική στο σταμάτημα του καρκίνου καθώς και η υπερενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Πάντως, το να ξεφορτωθεί το σώμα από τα μικρόβια που προκαλούν τον καρκίνο επιφέρει κάποια προβλήματα διότι πολύ λίγες ουσίες μπορούν να περάσουν στο εσωτερικό του κυττάρου.

Όσον τα μικρόβια βρίσκονται εντός του κυττάρου συμβαίνει το εξής:

1. Πολύ δύσκολο να τα πλησιάσει κανείς.
2. Εμποδίζουν το κύτταρο να ξαναγυρίσει στην φυσιολογική του κατάσταση.

Εδώ είναι που το DMSO γίνεται τόσο πολύτιμο. Με την ικανότητα του να αυξάνει την διαπερατότητα του κυττάρου, το DMSO μπορεί να μεταφέρει τον κολλοειδή άργυρο στο εσωτερικό των κυττάρων όπου διαμένουν τα μικρόβια του καρκίνου. Αφού μεταφερθεί μέσω της κυτταρικής μεμβράνης από το DMSO, ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να καταστρέψει τα μικρόβια που παραμονεύουν μέσα του.

Αυτό το τρομερό Δίδυμο «Στοχεύει τα Καρκινικά Κύτταρα σαν Κατευθυνόμενος Πύραυλος».

Το DMSO και ο κολλώδης άργυρος δουλεύουν τόσο ισχυρά σε συνδυασμό που ο R. Webster Kehr, συγγραφέας του αρχικού οδηγού για το πρωτόκολλο θεραπείας, περιέγραψε το δίδυμο ως
«σχεδιασμένο από μια ανώτερη δύναμη να στοχεύει τα καρκινικά κύτταρα σαν κατευθυνόμενος πύραυλος.»
Το πρωτόκολλο επίσης βοηθά στην μετατροπή των καρκινικών κυττάρων σε φυσιολογικά κύτταρα. Σύμφωνα με την online εκδοχή του οδηγού του Kehr:
«Τα καρκινικά κύτταρα θα είναι πράγματι σε θέση, μέσα σε 2 ή 3 εβδομάδες, να αποκαταστήσουν τον Κύκλο του Krebs και την Αλυσίδα Μεταφοράς Ηλεκτρονίων να γίνει φυσιολογική ώστε τα κύτταρα να γίνουν ξανά διαφοροποιημένα. Έτσι υπάρχουν μηδενικά συντρίμμια από νεκρά καρκινικά κύτταρα η σπασμένο DNA. Γι’ αυτό η θεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική και τόσο γρήγορη.»

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πρωτόκολλο: Σύμφωνα με τους φυσιοθεραπευτές, τα δύο συστατικά του πρωτοκόλλου πρέπει να λαμβάνονται σε ορισμένες ποσότητες και σε συγκεκριμένους χρόνους. Αρκετά βιβλία έχουν εκδοθεί και λεπτομέρειες είναι ήδη διαθέσιμες online. Το πρωτόκολλο το βρίσκετε στην ιστοσελίδα http://www.New-Cancer-Treatments.org του Independent Cancer Foundation, Inc.’s. Στον οδηγό του ο Kehr σημειώνει ότι το πρωτόκολλο μπορεί να είναι δύσκολο στην εφαρμογή του, ειδικά στα αρχικά στάδια, οπότε είναι καλύτερα να έχετε ένα δεύτερο πρόσωπο να μελετά την θεραπεία για να βεβαιωθεί ότι την ακολουθείτε σωστά. Καλό θα είναι να έχετε υπόψη να εξετάζεται εάν αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για σας ή ενός αγαπημένου προσώπου που πάσχει από καρκίνο.


ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Σημειώσεις της αρθογράφου Danica Collins: Πρόκειται για σημαντικό άρθρο και συμφωνώ ότι ο συνδυασμός του DMSO και του κολλοειδούς αργύρου είναι σπουδαία για την απαλλαγή από τον καρκίνο. Ας δούμε δύο σημεία όμως:
Πρώτα από όλα, δεν συμφωνώ με τον Webster Kehr ότι όλοι οι καρκίνοι (η ακόμη οι περισσότεροι) προκαλούνται από ένα μόνο μικρόβιο (το Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού, σύμφωνα με τον Webster). Ενώ διάφορα μικρόβια παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη του καρκίνου νομίζω ότι ο Dr. Marc Swanepoel πλησιάζει πιο πολύ τους πραγματικούς λόγους δημιουργίας του καρκίνου. Ασχέτως εάν συμφωνώ με την θεωρία του Webster, συμφωνώ πλήρως ότι το DMSO και ο κολλοειδής άργυρος είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο.

Δεύτερον δεν θα συνιστούσα ότι κάποιος δεν πρέπει να βασίζεται μόνο στο DMSO και τον κολλοειδή άργυρο σαν μοναδική θεραπεία του καρκίνου, γιατί αισθάνομαι ότι ένα καλό αντι-καρκινικό πρωτόκολλο πρέπει να απευθύνεται στο συνολικό πρόβλημα και όχι μόνο στην απαλλαγή από τον υπάρχοντα καρκίνο. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει κανείς να προσαρμόσει ένα ολοκληρωμένο τρόπο ζωής κατά του καρκίνου [1] [2] που αντιμετωπίζει τη διατροφή, τη διαχείριση του άγχους, την υγεία του ήπατος και περισσότερο ΚΑΙ πλέον σημαντικό αντιμετωπίζει τις αιτίες που επέτρεψαν στον καρκίνο να εγκατασταθεί αρχικά. Αυτό προέρχεται από ένα συνδυασμό τοξινών και ένα φτωχό κυτταρικό γήπεδο που αποτελείται από κύτταρα που δεν τρέφονται καλά, δεν καθαρίζονται, δεν ενυδατώνονται σωστά ούτε οξυγονώνονται σωστά.

[Σε αυτή την κατεύθυνση πολύτιμος βοηθός ένα Silver Bullet MWO – καθόλου τυχαίο το όνομα του- συνδυαστικά με το Silver Blow MWO του orgonodrome.gr]

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο έχει επιτυχία πάνω από 90%.

Danica Collins, Underground Health Reporter

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο