Ποιον τολμάτε να απειλείτε κύριοι της ΕΣΗΕΠΗΝ;… Σκληρή απάντηση του Γιάννη Συνάνη

esiepin-sinanis

Για μία ακόμα φορά οι “επαγγελματίες” δημοσιογράφοι του νησιού μας, προσπαθούν μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου, να αμυνθούν και να υπερασπιστούν για την “πατάτα” που έκαναν.

Η κ. Παζιάνου, που ξαφνικά ανακάλυψε ότι η 42χρονη Ευστρατία Μαστέλου πέθανε από την κρίση (!!!), ζήτησε την “προστασία” της ΕΣΗΕΠΗΝ, η οποία χωρίς καμία έρευνα, για το αν το μέλος της έκανε σωστά τη δουλειά της – αν ξέρει βέβαια να την κάνει – έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης και χωρίς να κατονομάζει αυτούς που την έβαλαν στο στόχαστρο,  μιλάει για “προσπάθεια σπίλωσης επαγγελματιών δημοσιογράφων” και απειλεί ότι θα βρεθεί απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια σπίλωσης επαγγελματιών δημοσιογράφων  που επιχειρήθηκε και πρόσφατα από δύο ιστοσελίδες που δεν απασχολούν δημοσιογράφους στην περιοχή της Λέσβου.
Στο στόχαστρό τους βρέθηκε η συνάδελφος Ανθή Παζιάνου της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ που. τόλμησε να θίξει τα κακώς κείμενα στο χώρο της υγείας.
Άνθρωποι και Μέσα που καμία σχέση δεν έχουν με την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία βάλουν κατά της δημοσιογραφικής έρευνας και δημιουργούν ευρύτερη σύγχυση μέσω της αναπαραγωγής.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύει να ανεχθεί φαινόμενα παραδημοσιογραφίας που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στην Ελλάδα της κρίσης και θα βρεθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια «αντιποίησης» της δημοσιογραφικής ιδιότητας που εξυπηρετεί σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με την ενημέρωση του πολίτη.”

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ LESVOSNEWS.GR ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΑΝΗ

Αγαπητοί “συνάδελφοι”…

Θέλω να μου υποδείξετε ένα μέλος σας εδώ στη Λέσβο, ή ακόμα και από εσάς που αποτελείτε το ΔΣ της ένωσής σας, που να έχει ένα κομμάτι από την δική μου ιστορία στο χώρο της δημοσιογραφίας…

Αν δεν ξέρετε… Να ρωτήσετε… Να μάθετε… Δεν είναι κακό…

Και αν θέλετε να προσφέρετε στην Ελληνική δημοσιογραφία, να συμβουλεύετε τους ανεπαρκείς “δημοσιογράφους” – μέλη σας…

Ρωτήσατε αλήθεια, αν η κ. Ανθή Παζιάνου πριν γράψει το συγκεκριμένο άρθρο της, πήγε μία βόλτα να δει και να μιλήσει με τους συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας;

Αλλά αν δεν είχε βενζίνη (!!!) για να πάει μέχρι τη Γέρα, τουλάχιστον ένα τηλέφωνο δεν μπορούσε να κάνει;

Αυτή είναι η αντικειμενικότητά της;

Αυτές τις πρακτικές ακολουθούν και τα υπόλοιπα μέλη σας;

Κι έχετε και το θράσος να μιλάτε – αλλά δεν τολμάτε να αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας την ιστοσελίδα και τον ιδιοκτήτη της -γιατί ξέρετε πολύ καλά, τι θα ακολουθήσει και απειλείτε ότι θα με κατηγορήσετε για «αντιποίηση» της δημοσιογραφικής ιδιότητας που εξυπηρετεί σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με την ενημέρωση του πολίτη”.

Είστε πολύ “κοντοί” για να μιλάτε έστω και με υπονοούμενα για μένα…

Αλήθεια γνωρίζετε αν η κ. Παζιάνου ήταν, ή είναι ενταγμένη σε κάποιο πολιτικό χώρο και κατά καιρούς συμμετέχει σε πορείες με ντουντούκες;

 

Για το LesvosNews.gr

Γιάννης Συνάνης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο