Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στη Λήμνο

limnos-xristougenna

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων υποστηρίζει και τα φετινά Χριστούγεννα ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μύρινας, τις Τοπικές Κοινότητες, Πολιτιστικούς Συλλόγους, φορείς, οργανώσεις και άλλους συμμετέχοντες.

Φωταγωγήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων, πράξεις αλληλεγγύης,  μουσική,  παραδοσιακοί χοροί, κάλαντα, δώρα, πλούσια εδέσματα και πολλές ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες εκπλήξεις μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε πολλές περιοχές του Δήμου μας, δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους τη χαρά να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

  • 16:30  Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Πλατεία του Κοντιά

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου και φάτνης στις 17:00, μουσική από τη Δημοτική Φιλαρμονική, κάλαντα και δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Θα ακολουθήσει προσφορά γλυκών και αναψυκτικών από τις γυναίκες του χωριού.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΦΙΛΙΑ, ΚΟΝΤΙΑΤΙΝΩΝ ΛΗΜΝΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ, με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο