ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ – Τι πρέπει να γνωρίζετε για μία επιτυχημένη πλαστική επέμβαση

maketa-pavlideli-teliki-maketa1

Ζωντανή παραμένει η ανάγκη για ομορφιά παρά την οικονομική κρίση τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες κάθε ηλικίας. Όπως αναφέρει ο Dr. med. Βασίλης Παυλιδέλης, εξειδικευμένος στη Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική και Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, το ενδιαφέρον των Ελλήνων για βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης παραμένει έντονο παρά την οικονομική κρίσηΌλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά και γι’ αυτό ενδιαφερόμενοι κάθε ηλικίας καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις για να διορθώσουν τη μύτη τους με ρινοπλαστική, τα πεταχτά αυτιά με ωτοπλαστική ή κάποια άλλη ατέλεια του προσώπου τους.

 Τέχνη, τεχνική και δεξιοτεχνία στην Πλαστική Χειρουργική

Ο Dr. med Βασίλης Παυλιδέλης, με βάση την τριακονταετή του εμπειρία σε επεμβάσεις ρινοπλαστικής, ωτοπλαστικής και γενικότερης πλαστικής χειρουργικής προσώπου, και τον μεγάλο αριθμό των περιστατικών που ο ίδιος έχει χειρουργήσει, μας πληροφορεί ότι ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία μιας επέμβασης είναι η επιλογή τού κατάλληλα εκπαιδευμένου, εξειδικευμένου και έμπειρου στη συγκεκριμένη εγχείρηση πλαστικού χειρουργού. Πέρα από καλή γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό του, αυτός θα πρέπει να διαθέτει επίσης, καλή τεχνική, τέχνη και δεξιοτεχνία στα δάχτυλα για τους δύσκολους και λεπτούς χειρισμούς που απαιτούνται. Μόνο τότε η επέμβαση μπορεί να είναι εύκολη, ασφαλής και απόλυτα επιτυχής.

 Κάντε την έρευνά σας και ψάξτε το ..!

foto-pavlideli-1Eάν λοιπόν επιθυμείτε να υποβληθείτε σε πλαστική εγχείρηση τόσο για λόγους αισθητικής όσο και για λειτουργικούς λόγους, μη βιαστείτε να μπείτε στο χειρουργείο. Κάντε την έρευνά σας. Καταστρώστε ένα σχέδιο ενημέρωσης που θα σας διευκολύνει στην επιλογή του κατάλληλου χειρουργού. Ρωτήστε τον οικογενειακό σας γιατρό. Ίσως εκείνος γνωρίζει ποιος είναι ο πιο κατάλληλος πλαστικός χειρουργός να αναλάβει τη δική σας επέμβαση.Μιλήστε με άτομα του περιβάλλοντός σας και ενημερωθείτε από ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να επισκεφτείτε δύο ή τρεις εξειδικευμένους στην επέμβαση που επιθυμείτε πλαστικούς χειρουργούς. Aυτό δεν σας οδηγεί υποχρεωτικά στην επέμβαση, είναι όμως ό,τι καλύτερο για να αποφασίσετε σωστά. Πριν την επίσκεψη στον ειδικό, ετοιμάστε με ηρεμία λίστα ερωτήσεων. Επίσης θα ήταν ωφέλιμο, κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο γιατρό, να πάρετε μαζί κάποιο συγγενή ή φίλο. Ένα τέτοιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος είναι πολύ χρήσιμο, επειδή με την παρουσία του θα νιώθετε ηρεμία και χαλάρωση, θα σας υπενθυμίσει να ρωτήσετε το γιατρό κάποια πράγματα, τα οποία ίσως ξεχάσατε και θα βοηθήσει αργότερα να θυμηθείτε λεπτομέρειες από τη συζήτηση. To άτομο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά να αποφασίσετε σωστά και δε θα μετανιώσετε που το πήρατε μαζί σας.

Σιγουρευτείτε, αποφασίστε σωστά, επιλέξτε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό !

 Mην αφήσετε όμως το γιατρό ή το συνοδό σας να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. H εγχείρηση θα γίνει σ” εσάς. Kάντε όλες τις ερωτήσεις σας. Mη βιαστείτε να φύγετε. Bεβαιωθείτε για τους τίτλους σπουδών, ειδίκευσης και εξειδίκευσης του πλαστικού χειρουργού που επιλέξατε να σας χειρουργήσει. Ρωτήστε λεπτομέρειες για όλες τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθηθούν (φωτογράφηση, εγχείρηση, νάρκωση, μετεγχειρητική παρακολούθηση, ανάρρωση, επιπλοκές κλπ). Zητήστε να δείτε φωτογραφίες ατόμων που έχουν ήδη χειρουργηθεί από το γιατρό, στις οποίες να φαίνεται με σαφήνεια πώς ήταν πριν και πώς έγιναν μετά την επέμβαση. Βεβαιωθείτε ότι κατανοήσατε τα πάντα περί της πλαστικής που επιθυμείτε. Μη λάβετε ως μοναδικό κριτήριο το κόστος της επέμβασης. Aναλογισθείτε και ξανασκεφθείτε στο σπίτι  όλη τη συζήτηση που  έγινε με το γιατρό. Kάντε του μία δεύτερη επίσκεψη ή ακόμη  και τρίτη. Έτσι μόνο θα ενημερωθείτε σωστά. O βασικός στόχος, τονίζει ο κ. Παυλιδέλης είναι να σιγουρευτείτε  ότι :

  • Oι  προσδοκίες  σας  είναι πράγματι  ρεαλιστικές.

  • Tο χειρουργείο είναι πράγματι η σωστή λύση στο πρόβλημά σας.

  • Ο ειδικός, τον οποίο επισκεφθήκατε, είναι πράγματι ο πιο κατάλληλα εκπαιδευμένος και

εξειδικευμένος για να αναλάβει τη δική σας πλαστική επέμβαση.

Περισσότερες πληροφορίες : www.pavlidelis.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο