Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιάσονα Πιπίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

pipinis-maketa

Παρουσία πλήθους κόσμου, έγινε στην αίθουσα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου στην Αθήνα, η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Ιάσονα Πιπίνη, “ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ”.

Για το βιβλίο θα μίλησαν, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, πολιτικός επιστήμονας, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, 0 Σταμάτης Μαλέλης, δημοσιογράφος διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Συνάνης, δημοσιογράφος, υπεύθυνος ιστοσελίδας lesvosnews.gr και ο Φώτης Βασίλογλου, Πρόεδρος Συλλόγου Μεσοτοπιτών Λέσβου.

Ακολούθησε συζήτηση με την Μαρία Δαμηλάκου, ιστορικό, καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Νεκτάριος Βακάλης, δημοσιογράφος, πρόεδρος της Ο.Λ.Σ.Α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λέσβου Γιώργος Πάλλης και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός .

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η περίοδος της διακυβέρνησης του θείου του Βελάσκο, ενώ ξεδιπλώνεται η πολιτική διαδρομή του αμφιλεγόμενου ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες, ο θάνατος του οποίου, το 2013, άφησε «ορφανή» τη λεγόμενη επαναστατική Αριστερά στη Λατινική Αμερική.

Ο δημοσιογράφος είχε συναντήσει τον Ούγο Τσάβες στο Καράκας το 2010, και του είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη, στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων και στην οικονομική κρίση στη χώρα μας και στην επιθυμία του να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που επιμελήθηκε ο Ηλίας Πότσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

15 Άποψη για τα “Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιάσονα Πιπίνη (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο