Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Δήμος Λέσβου ενωμένοι στον πόλεμο κατά των κουνουπιών…

koynoypia copy

Υπεγράφη στις 10/4/2014 μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου, η Προγραμματική Σύμβαση για την πράξη: «Πρόγραμμα καταπολέμησης Κουνουπιών έτους 2014 για την νήσο Λέσβο», προϋπολογισμού 33.000 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με αντικείμενο την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τα κουνούπια και ειδικότερα η προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αναλαμβάνει την χρηματοδότηση του έργου, ενώ ο Δήμος Λέσβου θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην σχετική σύμβαση .

vounatsos-kounoupia

Η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης είναι ένα έτος ώστε να ολοκληρωθεί τόσο το φυσικό όσο και το οικονομικό αντικείμενο.

Ορίζεται ως χρόνος ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου η 30-9-2014.

Η περίοδος εκτέλεσης των εφαρμογών καταπολέμηση κουνουπιών ορίζεται από  Μάιο  έως  Αύγουστο, ενώ έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να παραδοθεί η Τελική Έκθεση.

Κατά το διάστημα αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι κύκλοι ελέγχων   και εφαρμογών (ενδεικτικά δώδεκα), σύμφωνα με τις προδιαγραφές των σκευασμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στο φυσικό και περιαστικό σύστημα των οικισμών της νήσου, εστιασμένοι στις εστίες αναπαραγωγής που εκτιμάται ότι συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη πληθυσμών κουνουπιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο