Περιοδεία του Χαρ. Αθανασίου στην Καλλονή – Δείτε τι λένε κάτοικοι της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ)

athanasiou kalloni 1

Στην αγορά της Καλλονής περιόδευσε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτή Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.
Ο υποψήφιος βουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους, καταστηματάρχες και στελέχη της περιοχής, αναγνωρίζοντάς του την προσπάθεια ανάπτυξης και στήριξης της ευρύτερης περιοχής.

athanasiou kalloni 2
Ο κ. Αθανασίου στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κεράμι και τη Σκάλα Καλλονής.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
“Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε στην Καλλονή. Ο κόσμος της Καλλονής δείχνει να αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάναμε για την περιοχή και βέβαια την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.
Θα συνεχίσουμε την έντονη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, για τον τόπο μας και ολόκληρη τη χώρα και το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα να σας πω είναι πως θα βρίσκομαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.
Οι κάτοικοι της Καλλονής και των χωριών του λεκανοπεδίου γνωρίζω πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα που είναι συνέπεια της κρίσης που περνάει η χώρα. Ως κυβέρνηση αυτό το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και στόχος μας είναι όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα, να άρουμε τις όποιες αδικίες έχουν δημιουργήσει τα μέτρα που έχουμε λάβει για να σώσουμε τη χώρα από χειρότερες περιπέτειες.
Θέλω να σας πω ότι σε συνεργασία και με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επεξεργαζόμαστε ένα πυλωτικό πρόγραμμα ανάπτυξης της νησιωτικής Ελλάδας. Ένα πρόγραμμα που θα δώσει νέα πνοή και όραμα στους νησιώτες και θα αυξήσει σημαντικά τους ρυθμούς ανάπτυξης και ανάκαμψης της πραγματικής οικονομίας.
Με το δρόμο Καλλονής – Σιγρίου προϋπολογισμού 42.000.000 €, που θα προχωρήσει γοργά και την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Καλλονής – Πέτρας – Μήθυμνας για τον οποίο σύντομα θα έχω να σας πω καλά νέα, η Καλλονή θα αποτελέσει το εμπορικό, τουριστικό και αγροτικό κέντρο ολόκληρου του νησιού.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο