Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Λέσβου Φωτή Ξύδα σε Λουτρά, Παναγιούδα, Πάμφιλα, Αφάλωνα και Μόρια

xidas-sintaksiouxoi

Από τα Λουτρά και το Μουσείο «Προσφυγικής Μνήμης 1922»  στη Σκάλα Λουτρών ξεκίνησε χθες την περιοδεία του στα χωριά του τέως Δήμου Μυτιλήνης (Παναγιούδα, Πάμφιλα, Αφάλωνα και Μόρια) ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο, κ Φωτής Ξύδας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Εκεί, στις γειτονιές και στις αγορές των χωριών, ενημερώθηκε για τα προβλήματα, άκουσε τους πολίτες και τους κάλεσε σε αυτές τις εκλογές να ψηφίσουν με γνώμονα  το συλλογικό συμφέρον επιλέγοντας ανθρώπους ικανούς, εξωστρεφείς, με αποδεδειγμένη πείρα και γνώση στα θέματα Διοίκησης, με ανοικτούς ορίζοντες και δυνατότητες, που να αντιδρούν ψύχραιμα και καίρια στα προβλήματα του τόπου και τα ζητήματα της εποχής μας.

«Υπό αυτή την έννοια, είπε ο κ. Ξύδας, έχοντας την πείρα, την αξιοπιστία και την έξωθεν καλή μαρτυρία, σας καλώ να υπερψηφήσετε τον Αδέσμευτο Συνδυασμό μας γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική και εξωστρεφή Λέσβο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο