Περιοδεία της Χριστιάνας Καλογήρου σε ιδρύματα και αρχές για ανταλλαγή ευχών…

kalogirou-pirosvestiki

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης.

Η Περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με τα   νοσηλευόμενα παιδιά, στα οποία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Επίσης, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ καθώς και στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού «Ανδρομέδα» και «Τοξότης», που βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Η Περιφερειάρχης συζήτησε με τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και εξέφρασε τις ειλικρινείς της ευχές για υγεία και ευτυχία.

Αμέσως μετά στο γραφείο της στην Περιφέρεια άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Λέσβου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου η νέα χρονιά να φέρει κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και ευόδωση των ατομικών προσδοκιών.

 Τους τελευταίους μήνες έχουμε εργαστεί σκληρά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε συσσωρευμένα προβλήματα και να βάλουμε τα θεμέλια μια νέας πορείας για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 Έχουμε συνείδηση ότι μέσα στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον που ζούμε, περιβάλλον κρίσης και λιτότητας, ο δρόμος δε θα είναι εύκολος.

Πιστεύω όμως ότι με οδηγό την ορθολογική προσέγγιση, και την αξιοποίηση συνολικά των δυνατοτήτων της Περιφέρειάς μας, μπορούμε να πετύχουμε.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι σε όλους ευτυχισμένο το Νέος Έτος 2015».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο