Πειθαρχικές διώξεις σε Καλλονή Βέροια Χανιά για χειραγώγηση αγώνων !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ipopta-mats

Πειθαρχικές διώξεις στις ΠΑΕ Βέροια, Καλλονή και Χανιά άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, όσον αφορά ματς που θεωρούνται ύποπτα για χειραγώγηση και για στοιχηματικούς λόγους.

Να σημειώσουμε ότι η Καλλονή ελέγχεται για τον αγώνα της με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπου ηττήθηκε με 3 – 2.

Κι αν θυμηθείτε τον αγώνα, θα δείτε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο διαιτητής “έσφαξε” την Καλλονή αφού έδωσε εις βάρος της ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πιπίνη εκτός περιοχής ενώ δεν έδωσε ένα οφθαλμοφανέστατο υπέρ της ομάδας της Λέσβου όταν ανατράπηκε ο Γιορέντε μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Τώρα αν θεωρούν “ύποπτο”, το γεγονός ότι ο Τσαμπούρης έβαλε ένα αυτογκόλ σε μία ανύποπτη φάση που έγινε από υπερβολική σιγουριά του μπακ της Καλλονής, τότε θα πρέπει να αποδείξει ο παίκτης ότι δεν είναι ελέφαντας !!!

Να διευκρινίσουμε ωστόσο ότι όποια κι αν είναι η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής η Καλλονή δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο τιμωρίας και ότι τέτοιου είδους υποθέσεις μπαίνουν συνήθως στο αρχείο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μιχαλάκης με αφορμή στο παρελθόν την ανάμιξη της ομάδας του σε στημένα παιχνίδια είχε ζητήσει από τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς να αποσυρθεί η Καλλονή από τα στοιχηματικά δελτία.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στις ΠΑΕ ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ (αγώνας με ΑΟΚ στις 24/1/2015), ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (αγώνας με Πανθρακικό στις 5/2/2015) και ΧΑΝΙΑ (αγώνας με ΠΑΣ Γιάννινα στις 21/1/2015) για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-7-2014».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο