Πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών έψαχνε εναγωνίως για τις πινακίδες του ΙΧ του !!!

pinakides-ix

Από το 2012 όταν υπηρετούσε σαν δημόσιος υπάλληλος στη Σάμο ο Δ.Τ. είχε να αντικρίσει τις πινακίδες του ΙΧ αυτοκινήτου του, που είχε καταθέσει εκεί στην αρμόδια ΔΟΥ,  επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το σήμα των τελών κυκλοφορίας.

Το 2013 επέστρεψε στη Μυτιλήνη, όπου συνεχίζει να εργάζεται και απευθύνθηκε στη ΔΟΥ Μυτιλήνης, για να ξαναπάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πίσω.

“Έχω τέσσερα παιδιά – μας είπε στο LesvosNews.gr –  και χρειαζόμουν το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας…

Ζήτησα να μου επιστραφούν οι πινακίδες μου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και με τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία σας προσκόμισα…

Δυστυχώς αντί να μου δώσουν τις δικές μου πινακίδες, μου έδιναν κάποιες άλλες… Αυτές μου έλεγαν ότι τους έστειλαν από τη Σάμο… Ένα απίστευτο αλαλούμ, που αφού είδα ότι δεν μπορούσα για ένα περίπου χρόνο να βρω κάποια άκρη, αναγκάστηκα να καταφύγω σε σας…”

Και σαν από θαύμα, βρέθηκαν κάποιοι φιλότιμοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Μυτιλήνης και πήραν το θέμα προσωπικά…

Άρχισαν να ψάχνουν το θέμα ενδελεχώς…

Ακόμα και για περίπτωση κλοπής των πινακίδων από τρομοκράτες διερευνούσαν…

Η επιμονή τους όμως και η ευσυνειδησία τους έφεραν αποτέλεσμα…

pinakides-5

Τελικά οι πινακίδες του ταλαίπωρου Δ.Τ. αράχνιαζαν στις αποθήκες της ΔΟΥ Μυτιλήνης και αν οι υπάλληλοι της δεν έψαχναν επισταμένα να τις βρουν, ο δύστυχος συμπολίτης μας θα έπρεπε να μπει σε νέα χρονοφόρα και με οικονομική επιβάρυνση διαδικασία έκδοσης από το Υπουργείο Μεταφορών, νέων πινακίδων.

Κι όλα αυτά γιατί κάποιος καρεκλοκένταυρος  του συστήματος, δεν έκανε ως όφειλε, σωστά τη δουλειά του…

pinakides-1

pinakides-2

pinakides-3

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο