ΠΑΣΥ: Κλιμάκωση του αγώνα με Παλλεσβιακό αγροτικό συλλαλητήριο στις 17 Σεπτέμβρη

pasy lesvou

Η  ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ενημερώνει όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους , ότι μετά την χτεσινή συγκέντρωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή,  πάρθηκε απόφαση για κλιμάκωση του αγώνα με παλλεσβιακό αγροτικό συλλαλητήριο.

Καλούμε λοιπόν όλη τη μικρομεσαία αγροτιά του νησιού μας, όλους τους φορείς που ασχολούνται με την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματοβιοτέχνες, να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Σαπφούς για να διαμαρτυρηθούμε και να διεκδικήσουμε λύση στα πρόσφατα προβλήματα που μας βασανίζουν και ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα εδώ και χρόνια, που μας ξεκληρίζουν από τα χωράφια μας και την κτηνοτροφική παραγωγή.

Πρέπει να καταλάβουμε και να πιστέψουμε ότι μόνο εμείς, ενωμένοι, με μαζική παρουσία στους δρόμους, φωνάζοντας και διεκδικώντας για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής αντιαγροτικής πολιτικής που εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες οι εκάστοτε κυβερνήσεις με τις προσταγές της Ε. Ε., μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στα χωράφια και στα κοπάδια μας ζώντας αξιοπρεπώς με τις οικογένειές μας, παράγοντας φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις ανάγκες του λαού.

Δεν πιστεύουμε σε όλους αυτούς που για χάρη μας θέλουν να παλέψουν, αφήνοντας εμάς στον καναπέ του σπιτιού ή στην καρέκλα του καφενείου αλλά ούτε και σε διάφορες επιτροπές που κατά καιρούς φτιάχνονται από άφθαρτους  αγροτοπατέρες και έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό.

Πρέπει επιτέλους να βγούμε στον δρόμο πιστεύοντας στη δική μας δύναμη, γιατί μόνο έτσι θα έρθει η ανατροπή που θα δώσει λύση στα προβλήματά μας.

 

Τοπική Γραμματεία Π. Α. Σ. Υ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο