Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις… Έχουμε ρεύμα νίκης…

tsipras-irakleioΧαμόγελα στην Κουμουνδούρου προκάλεσαν τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες καθώς φαίνεται να εδραιώνεται η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

Μετά την τετραμηνιαία έρευνα της Metron Analysis και οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB δίνουν προβάδισμα 1,2 μονάδων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκτίμηση ψήφου(29,1% – 27,9%) μια ψαλίδα που φτάνει όμως στις έξι ποσοστιαίες μονάδες στην παράσταση νίκης.

Επιπλέον, για πρώτη φορά σημαντική βελτίωση παρατηρείται και ως προς τα ποσοστά του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει βελτιώσει σημαντικά τη θέση του έναντι του Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, αυξητική τάση παρουσιάζει και το ποσοστό του εκλογικού σώματος που επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με την Αυγή η τάση αυτή φαίνεται να εδραιώνεται καθώς την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της τετραμηνιαίας δημοσκόπησης του φόρουμ της Metron Analysis, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε προβάδισμα έξι μονάδων έναντι της ΝΔ στην παράσταση νίκης.
KoolNews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις… Έχουμε ρεύμα νίκης…”

  1. Εμμανουήλ

    Η ΝΔ με την πολιτική της,(και το ΠΑΣΟΚ (πριν και μαζί της) μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση και μας εμπαίζουν άσχημα! Αλλά από την άλλη πλευρά και ο Σύριζα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ούτε οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει τί θα κάνουν με το οικονομικό ζήτημα, μνημόνια, χρέος κλπ, ενώ για το μεταναστευτικό τους, ας μην σχολιαστεί καν!

    Εγώ πιστεύω ότι πλέον πρέπει να αφήσουμε τις ταμπέλες αριστερός, δεξιός κλπ, και να δώσουμε χώρο σε νέους (στην πολιτική) ανθρώπους, άξιους και καταξιωμένους, καθαρούς και ανεξάρτητους, που έχουν πρόγραμμα, απόψεις ξεκάθαρες και διάθεση να ασχοληθούν και να προσφέρουν!! Αυτό πρέπει να ισχύει σε δημοτικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο!!

Αφήστε ένα σχόλιο