Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στον καταυλισμό των μεταναστών

athanasiou-metanastes

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου παρευρέθη σήμερα με τοπικά στελέχη της ΝΔ στην περιοχή του Καρά τεπέ, όπου έχει στηθεί ένας πρόχειρος καταυλισμός για τους μετανάστες.

Αφού παρατήρησε τον χώρο, συνομίλησε με τον Δήμαρχο Λέσβου με την προοπτική να μπορέσει και ο ίδιος να βοηθήσει όσο μπορεί στο μείζον αυτό ζήτημα για τη Λέσβο .

Ήδη 2000 μετανάστες ετοιμάζονται να φύγουνε με ειδικό ναυλωμένο καράβι για τη Χίο και την Αθήνα σήμερα .

athanasiou-metanastes-2

Αύριο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το Γιάννη Πλακιωτάκη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και τους βουλευτές του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο πρώην ευρωβουλευτή και νυν Βουλευτή Β Αθηνών , γνώστη του μεταναστευτικού ζητήματος και Κώστα Καραγκούνη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ θα επισκεφτούν το νησί μας, για να εξετάσουν επί τόπου το πρόβλημα και στη συνέχεια να ενημερώσουν τον Πρόεδρο του κόμματος για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στο νησί μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο