Ο Στρατής Κύτελης ζήτησε ενωτικό κλίμα αλλά κάποιοι είχαν κουτοπονηριές στο μυαλό…

perifereiako-simvoulio-2014-1

Με 33 παρόντες Περιφερειακούς Συμβούλους, από τους συνολικά 41, συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, προκειμένου να εκλέξει  Προεδρείο για τα επόμενα δυόμισυ χρόνια, εκτός και αν η απόφαση του ΣτΕ για την υπόθεση της Χριστιάνας Καλογήρου, έχει ανατρεπτική εξέλιξη.
Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης από την πλειοψηφούσα παράταξη, με 29 ψήφους υπέρ και 4 Λευκά.
Αντιπρόεδρος ο Γανιάρης Κώστας από την παράταξη Γιακαλή, με 24 ψήφους υπέρ και 9 Λευκά
Γραμματέας ο Ταναϊνης Νικόλαος από την παράταξη της Αγλαϊας Κυρίτση με 26 ψήφους και 7 Λευκά.

Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που εκλέχτηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει η τελευταία εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι: Ροδίτης Αλέξανδρος, Αργυρίου Χρύσανθος, Μπουγδάνος Παντελής, Γιακαλής Αθανάσιος , Κωνσταντινίδης Πολυκράτης, Νικολάρα Μαρία.
Αναπληρωματικά μέλη: Βεργίνας Κων/τίνος, Κυριαζής Γεώργιος, Πετρέλλης Κυριάκος, Αλατζάς Απόστολος, Κόρακας Ευστράτιος, Μπάλας Ανδρέας .

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο εκτελών χρέη Περιφερειάρχη Στρατής Κύτελης, ζήτησε από όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους να είναι συνεργάσιμοι και κάτω από ένα ενωτικό κλίμα, να δουλέψουν όλοι μαζί για το καλό του τόπου.

Ωστόσο από την ψηφοφορία προέκυψε, ότι η παράταξη του Νάσου Γιακαλή κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση, σε αντίθεση από κάποιους Συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή Κύτελη και δεν ψήφισαν όπως οι  Σύμβουλοι Γιακαλή τον προτεινόμενο Αντιπρόεδρο Κώστα Γανιάρη, όπως και τον προτεινόμενο Γραμματέα της παράταξης της Αγλαϊας Κυρίτση, Νικόλαο Ταναϊνη.

perifereiako-simvoulio-2014-2

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο