Ο πολύ καλός μας φίλος Παναγιώτης περνάει τη δική του δοκιμασία και θα τα καταφέρει…

tsakiris-panagiotis

Ένας πολύ καλός μας φίλος, ανεβαίνει από χθες το δικό του Γολγοθά και δίνει τη δική του μεγάλη προσωπική μάχη…

Ο Παναγιώτης Τσακίρης είναι ένα από τα σπάνια παιδιά της εποχής μας, πάντα ευγενέστατος και πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Αν βάλεις σε όλα αυτά, ότι είναι και ένας πετυχημένος επαγγελματίας, “‘αρρωστος” ΑΕΚτζής, φανατικός φίλαθλος της ΑΕΛ Καλλονής και όχι μόνο,  καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα νέο παιδί με ζωντάνια και φιλοδοξίες για τη ζωή του.

Χθες η μοίρα του τον έβαλε σε μία σκληρή δοκιμασία, αφού είχε ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητό του και νοσηλεύεται τώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τα νέα που μαθαίνουμε είναι καλά…

Η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί του “Βοστάνειου” δίνουν κι αυτοί τη δική τους μάχη…

Ο Παναγιώτης είναι δυνατό και αισιόδοξο παλικάρι και θα βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια…

Άλλωστε στο πλευρό του έχει τις ευχές χιλιάδων φίλων του και μη, οι οποίοι μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebbok, τον “πολιόρκησαν” στην κυριολεξία από τις ευχές τους.

Εμείς είμαστε σίγουροι, ότι πολύ σύντομα θα τον επισκεφθούμε στο στέκι του στην Καλλονή για να μας φιλοξενήσει, αλλά και στις εξέδρες του Ταρλά για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη της ΑΕΛΚ….

Φυσικά θα είναι και από τους πρώτους που θα έρθει του χρόνου στο γήπεδο για να παρακολουθήσει με ανάμικτα συναισθήματα τη μονομαχία των δύο μεγάλων του ομάδων…

Της ΑΕΛ Καλλονής κατά της ΑΕΚ !!!

Παναγιώτη μας, σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ολόψυχα, γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο