Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Ο Μόλυβος” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

molivos-pita

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Ο Μόλυβος” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 24/01/2016 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΦΡΟΔΙΤΗ στη Μήθυμνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος, αρκετοί Ιερείς της περιοχής, τοπικοί σύμβουλοι της Μήθυμνας (ο Πρόεδρος ήταν ασθενής γιαυτό και δεν παραβρέθηκε), ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θόδωρος Βαλσαμίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, ο Πρόεδρος του Φορέας Τουρισμού Μήθυμνας κ. Νίκος Μόλβαλης, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων της Μήθυμνας, Συκαμινέας και Καλλονής, ο Λυκειάρχης Πέτρας κ. Βαγγέλης Ζορμπάς και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστήσαν τον κ. Δημήτρη Βατή αλλά και όλη την οικογένειά του για την παραχώρηση της αίθουσας του ξενοδοχείου αφιλοκερδώς, τον Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας για την όλη πολιτιστική και όχι μόνο συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους γενικά αυτούς που πρόσφεραν δώρα, τον κ. Μάνο Τσαπώνη για την δωρεά μουσική του, τον κ. Στρατή Μυζγίρη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, για την προσφορά στην βιβλιοθήκη του συλλόγου μιας σειράς των βιβλίων του, καθώς και τον συγχωριανό μας Γιάννη Σούγιολτζη για την προσφορά της αγιογραφημένης εικόνας της Παναγίας και την οποία ύστερα από κλήρωση κέρδισε ο κ. Κώστας Τσολάκης.

molivos-pita-1

Παρουσιάσαν το πολιτιστικό πρόγραμμα για το έτος 2016 και στη συνέχεια χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια όλα τα τμήματα του Συλλόγου καθώς και του Συλλόγου γυναικών της Συκαμινέας “Η Αγία Φωτεινή”. Παιδιά του Συλλόγου και συγκεκριμένα η Νάντια Τιτιρέκη και Ευανθία Κοντού έπαιξαν παραδοσιακά όργανα (Σαντούρι) και διασκέδασαν του παρευρισκόμενους.

Στο τέλος ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα ενώ ευχήθηκαν καλή χρονιά και χρόνια πολλά για όλο τον κόσμο με υγεία, χαρά, αγάπη και ελπίδα και για καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

17 Άποψη για τα “Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Ο Μόλυβος” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του”

Αφήστε ένα σχόλιο