Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου έκοψε την ημέρα των Θεοφανείων στο Ακράσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ έκοψε την ημέρα των Θεοφανείων στο Ακράσι (06- 01- 2023) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Κοντέλλης» μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού των Υδάτων (μετά από 3 χρονια κορονοιου) την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στο Πολιτιστικό κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ» (πρώην Δημοτικό Σχολείο). Το φλουρί βρήκε η Προεδρος του χωριου μας Πεμη Καρπέλη. Να είναι παντα καλοτυχη.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα μας, όλοι οι Ακρασιώτες και φίλοι του χωριού μας (πάνω από 70 άτομα) που παραβρέθηκαν είπαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φωτων.

Όλος ο κόσμος που παραβρέθηκε στην γιορτή μας αυτή κεράστηκε με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ξηροί καρποί, κονιάκ, χυμούς για τα παιδιά κλπ. Όλα τα παραπάνω ήταν προσφορά του συλλόγου. Τέλος κληρώθηκε το πρωτοχρονιάτικο Δώρο (διπλη ηλεκτική κουβέρτα) και το οποίο κέρδισε ο Μανώλης Χριστοφέλλης. Του ευχόμαστε καλή χρονιά και να ναι πάντα τυχερος στην ζωή του.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή μας αυτή, ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλογου μας που βοηθησαν στην γιορτή μας και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ.
και του χρονου χρονια πολλα σε ολους
Το ΔΣ του Συλλόγου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο