Ο Λάκης Λαζόπουλος και η παρέα του μάγεψαν τους πάντες με το “Αλ Τσαντίρι” στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

lazopoulos-mytilini

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με το “Αλ Τσαντίρι” του από τη Μυτιλήνη πιο δυνατός όσο ποτέ άλλοτε μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και μάγεψε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης τους πάντες !!!

Ο Λάκης ήταν εκρηκτικός όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής αλλά ακόμα και στα διαλείμματα είχε μία αστείρευτη ενέργεια που τη μετέδιδε στον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο έξω από αυτό.

Όσοι βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα έζησαν μία αξέχαστη βραδιά !!!

Αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή από την γιγαντοοθόνη στην Προκυμαία Μυτιλήνης ή από τις τηλεοράσεις τους σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου ο ALPHA μεταδίδεται δορυφορικά απόλαυσαν μία μοναδική παράσταση.

Το γέλιο, το τραγούδι, ο χορός,τα χειροκροτήματα, δημιουργούσαν μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Και φυσικά το μεγάλο κέρδος που είχε ο τόπος μας αφού τόσο ο Λάκης όσο και τα βίντεο που προβλήθηκαν πρόβαλαν το νησί μας σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Όσοι δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε χτες την εκπομπή ή όσοι θέλετε να την ξαναδείτε κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

lazopoulos-mytilini-4

lazopoulos-mytilini-2

lazopoulos-mytilini-3

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ο Λάκης Λαζόπουλος και η παρέα του μάγεψαν τους πάντες με το “Αλ Τσαντίρι” στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. pel

    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΡΗΧΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,
    Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ !!
    Η ΕΠΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ- “ΤΡΙΦΥΛΛΟΥ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΤΙΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ “ΑΘΗΝΩΝ” ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΌΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΛΚΑΙΟΣ ΜΙΑ ΣΑΠΦΩ ΕΝΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΕΝΑΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Αφήστε ένα σχόλιο