Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στη Λέσβο…

mitsotakis-lesvos-16

Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να έχει μία δική του ολοκληρωμένη εικόνα για το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από αίτημά του, θα συναντήθηκε τη Δευτέρα 1  Φεβρουαρίου, στις 11:30, με τον Υπουργό Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  στη Βουλή, συμμετείχαν επίσης, η Συντονίστρια ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, βουλευτής Α΄ Αθηνών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο ειδικός Συντονιστής του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής  Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας.

Μόλις επιστρέψει θα έχει συνάντηση με τους 28 Πρέσβεις των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να τους παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και το φλέγον αυτό θέμα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μέσω συνεργατών του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον Γιάννη Συνάνη να μάθει τα τηλέφωνα των περίφημων γιαγιάδων από τη Σκάλα Συκαμινιάς, τις οποίες θέλει να τις επισκεφθεί ο ίδιος και να τις συγχαρεί, που με τον τρόπο τους έστειλαν μηνύματα ανθρωπιάς σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

31 Άποψη για τα “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στη Λέσβο…”

Αφήστε ένα σχόλιο