Ο Δήμος Λέσβου τιμά με εκδηλώσεις τη μνήμη του Αγίου Βαλεντίνου !!! – Το πρόγραμμα…

                                                 dimos-lesvou-agios-valendinos

Ο Δήμος Λέσβου με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις στηρίζει τις εκδηλώσεις  προς τιμήν του Αγίου Βαλεντίνου, αξιοποιεί και προβάλει το γεγονός ότι τα οστά του Αγίου βρίσκονται – κατόπιν δωρεάς της κυρίας Ελισαβέτας Μπαρτζίλι το Μάρτιο του 1893- στον Ιερό Ναό Μεταστάσεως Θεοτόκου της Μυτιλήνης στον οποίο εναποτέθηκαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014.

Συγκεκριμένα

Α)  Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015  θα συμμετέχουμε με την Φιλαρμονική του Δήμου στη λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου σε αγορά και προκυμαία Μυτιλήνης στις 18:45.

Β) Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία ερωτικού τραγουδιού.

Συμμετέχουν : Ο τραγουδοποιός Τάκης Σωτηρχέλης, τα «Υπόγεια Ρεύματα»,         «Τα Φώτα Απέναντι», ο Γιώργος Αδαμπατάς, ο Μιχάλης Δήσσος, η Νίκη Κεραμέκη,  ο Βλαδίμηρος Σιαμέτης, η Χορωδία Δήμου Λέσβου, το Χορευτικό Δήμου Λέσβου. Είσοδος ελεύθερη.

 

Γ) Σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τα οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά τους, εκδόθηκε σειρά γραμματοσήμων και ειδικοί συλλεκτικοί αναμνηστικοί φάκελοι που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού –Τουρισμού

Δήμου Λέσβου

Κωνσταντίνος Αστυρακάκης

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη συναυλία ερωτικού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30.

Συμμετέχουν : Ο τραγουδοποιός Τάκης Σωτηρχέλης, τα «Υπόγεια Ρεύματα»,         «Τα Φώτα Απέναντι», ο Γιώργος Αδαμπατάς, ο Μιχάλης Δήσσος, η Νίκη Κεραμέκη,  ο Βλαδίμηρος Σιαμέτης, η Χορωδία Δήμου Λέσβου, το Χορευτικό Δήμου Λέσβου.

     Ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού                                   Ο Δήμαρχος Λέσβου

      Κωνσταντίνος Αστυρακάκης                                      Σπύρος Γαληνός

gaitanis-tsiknopempti

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο