Ο Βασ. Παυλιδέλης στο 37ο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου

pavlidelis-magiorka

Ο Βασίλης Παυλιδέλης είναι ένας λαμπρός Λέσβιος επιστήμονας, ο οποίος θεωρείται expert στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και ιδιαίτερα σε θέματα Ρινοπλαστικής και Ωτοπλαστικής.

Ο κ. Παυλιδέλης ταξίδεψε πρόσφατα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου  πραγματοποιήθηκε, το 37ο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, παρουσιάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, από κορυφαίους επιστήμονες του κλάδου από όλο τον κόσμο και το παρακολούθησαν 220 εξειδικευμένοι ιατροί.

Ο Dr. med. Bασίλης Παυλιδέλης, συμμετείχε ως ομιλητής, με θέμα την ταυτόχρονη ωτοπλαστική για τη διόρθωση των μεγάλων και πεταχτών αυτιών – “Combined otoplasty for big and prominent ear“.

Με βάση την 35ετή εμπειρία του, παρουσίασε μοντέρνες χειρουργικές τεχνικές διόρθωσης και σμίκρυνσης των πεταχτών και υπερβολικά μεγάλων πτερυγίων των ώτων (μακρωτία).

Ο σκοπός αυτών των τεχνικών, είναι η απόκρυψη των ουλών μέσα στα όρια των ανατομικών – αισθητικών μονάδων του πτερυγίου, ώστε να μην είναι ορατές και τα αυτιά να αποκτήσουν φυσιολογική όψη, ως προς το μήκος και πλάτος.

pavlideli-broders-1

Ο κ. Παυλιδέλης είναι Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου και μαζί με τα αδέλφια του Πέτρο και Παναγιώτη, έχουν δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο λειτουργεί χρόνια τώρα, διαγράφοντας μία συνεχόμενη ανοδική πορεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο