Οι 2 στους 6 κερδίζουν… Η κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής 18ης Μαϊου πλησιάζει…

6-ipopsifioiΗ κρίσιμη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει…

Την άλλη Κυριακή 18 Μαϊου θα έχουμε την πρώτη αναμέτρηση…

Όπως όλα δείχνουν Νάσος Γιακαλής, Χριστιάνα Καλογήρου και Αγλαϊα Κυρίτση θα είναι οι κυριότεροι διεκδικητές για την εκολγή του νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Σπύρος Γαληνός, Στράτος Γεωργούλας και Φωτής Ξύδας θα είναι αυτή που θα διεκδικήσουν το αξίωμα του Δημάρχου Λέσβου.

Για να μην παρεξηγηθούμε όλα τα ονόματα τα δημοσιεύουμε πάντα με την αλφαβητική σειρά.

Τη Δευτέρα το LesvosNews.gr θα σας παρουσιάσει το προφίλ των έξι πρωταγωνιστών αυτής της αναμέτρησης η οποία θα αναδείξει ποιοι από τους έξι θα είναι οι δύο μεγάλοι νικητές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “Οι 2 στους 6 κερδίζουν… Η κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής 18ης Μαϊου πλησιάζει…”

 1. Νίκος

  Μπορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ευθύνονται για την μνημονιακή πολιτική και για το ότι έφτασε η χώρα στο σημείο αυτό, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη!! Πέραν του ότι έχει απορροφήσει το μισό ΠΑΣΟΚ! Δεν έχει ξεκάθαρη πολιτική στο οικονομικό θέμα (ευρώ ή δραχμή, Ευρώπη ή όχι, διαπραγμάτευση ή διαγραφή χρέους) αλλά και οι θέσεις του στο μεταναστευτικό, μάλλον ως ακραίες και με επικίνδυνες συνέπειες μπορούν να θεωρηθούν!!
  Αποψη μου είναι ότι πρέπει να στηρίζονται συνδυασμοί και κόμματα ανεξάρτητα, χωρίς δεσμεύσεις και βαρίδια του παρελθόντος, άνθρωποι άξιοι και ηθικοί! Να αφήσουμε πια τις ταμπέλες αριστεροί και δεξιοί! Το βασικό είναι να είναι άξιοι και με όραμα!!

 2. Αγγελική

  Συγνώμη αλλά κάποιο λάθος κάνετε, το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης έχει ανακηρύξει για τις δημοτικές εκλογές 6 συνδυασμούς με τους υποψηφίους δημάρχους τους: 1) Σπύρο Γαληνό, 2) Στράτο Γεωργούλα, 4) Νικόλα Κουρτζή, 5) Φώτη Ξύδα και 6) Νίκη Τσιριγώτη και κρατάω την αλφαβητική σειρά που προτιμάτε….. Επίσης απορώ γιατί ξεχάσατε τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Στρατή Κόρακα, Γιάννη Σπιλάνη και Μπάλλα Ανδρέα.

 3. Χριστίνα Σαββάκη

  Όπως όλα δείχνουν… στερείστε δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χρειάζεστε μαθήματα αριθμητικής. Ο ένας από τους εφτά θα κερδίσει στην Περιφέρεια και ο ένας από τους πέντε θα κερδίσει στον Δήμο Λέσβου. Η απόφαση είναι των ανθρώπων του δήμου Λέσβου και της Περιφέρειας του Β. Αιγαίου.
  Χριστίνα Σαββάκη

Αφήστε ένα σχόλιο