Οι “χρυσοδάχτυλοι” έθαβαν τα κλοπιμαία τους σε αγρόκτημα στον Παπάδο…

klemena-xrisafika

Εξιχνιάστηκε, χθες (02-09-2014) το απόγευμα, μετά από μεθοδευμένη έρευνα και επιστάμενες αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας και χρημάτων, από οικία 40χρονης ημεδαπής στον Παππάδο της Λέσβου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών (Ρομά) ηλικίας 21 και 24 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 31-08-2014, ο 24χρονος από κοινού με τον 21χρονο, μπήκαν στην οικία της 40χρονης, από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 14.500 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ.

Αρχικά, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε πάρκο στη Μυτιλήνη, ο 24χρονος και σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του πλήθος δαχτυλιδιών και αλυσίδων, που όπως προέκυψε είχαν αφαιρεθεί από την οικία της 40χρονης. Ακολούθως, εντοπίστηκε στην πόλη της Μυτιλήνης και ο 21χρονος συνεργός του, ο οποίος εξεταζόμενος παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην κλοπή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων, θαμμένο σε αγρόκτημα στην περιοχή του Παππάδου,.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε επίσης, ότι οι ίδιοι δράστες, πριν από ένα μήνα περίπου, είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν την οικία ενός 46χρονου ημεδαπού, στην παραπάνω περιοχή.

Τα κοσμήματα που ανευρέθηκαν, κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

digea-3

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο