Οι «Μικροί συγγραφείς» επιστρέφουν στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

 

mouseio-elaiourgias

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου, επαναλαμβάνει το εργαστήρι δημιουργικής γραφής  για παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Το εργαστήρι, που στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με τη δημιουργική γραφή, θα γίνει από τη συγγραφέα  Μάρω Ματθαίου. Θα διαρκέσει συνολικά 10 ώρες και θα ξετυλιχθεί σε πέντε συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 13 Μαρτίου (11:00 – 13:00).

Στους άρτια εξοπλισμένους χώρους του Μουσείου, τα παιδιά θα μάθουν τη χρήση των τεχνικών δομών της δημιουργικής γραφής και μέσα από τα μονοπάτια της φαντασίας, της παρατήρησης και της εμπειρίας, θα γράψουν τις δικές τους ιστορίες.

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

 

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο (καθημερινά εκτός Τρίτης, από τις 10:00 έως τις 17:00). Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής έως τις 12 Φεβρουαρίου, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Αγία Παρασκευή, 811 02, Λέσβος

Τ. 22530 32300, Φ. 22530 32301

Σχετικές δημοσιεύσεις

7 Άποψη για τα “Οι «Μικροί συγγραφείς» επιστρέφουν στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου”

Αφήστε ένα σχόλιο