Οι μετανάστες κοιμούνται κάτω από τα αυτοκίνητα για να αποφεύγουν βροχή και κρύο !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-limani
Η κατάσταση στη Λέσβο, από το κύμα εισροής μεταναστών στο νησί, έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Σε καθημερινή βάση, οι δουλέμποροι αποβιβάζουν σε διάφορα μέρη της Λέσβου μετανάστες, τους οποίους οι τοπικές αρχές ασφαλείας, δεν προλαβαίνουν να τα μαζεύουν.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί στη Μόρια το νεοκατασκευασμένο Κέντρο Υποδοχής και Κράτησης Μεταναστών ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία είναι τόσο μεγάλος που δεν υπάρχουν πλέον χώροι για να φιλοξενηθούν οι άμοιροι αυτοί άνθρωποι.

Παράλληλα πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού αλλά και πολλών φορέων προς την πολιτεία η οποία μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού έχει σηκώσει τα χέρια της ψηλά.

Έτσι μοιραία η Λέσβος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα ενώ παράλληλα εκτίθεται στους επισκέπτες της αφού μη έχοντας χώρους φιλοξενίας για τους μετανάστες τους φιλοξενούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε κοινή θέα όλων ενώ οι ίδιοι οι μετανάστες παραπονιούνται ότι δεν έχουν νερό και κοιμούνται κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να προφυλαχθούν από τη βροχή και το κρύο.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία ενός μετανάστη, ο οποίος λέει ότι δεν έχουν νερό και κοιμούνται κάτω από τα αυτοκίνητα για να μη κρυώνουν και να μη βρέχονται.
Δείτε επίσης και τις εικόνες ντροπής, από το λιμάνι της πόλης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Οι μετανάστες κοιμούνται κάτω από τα αυτοκίνητα για να αποφεύγουν βροχή και κρύο !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] Σε καθημερινή βάση, οι έμποροι ανθρώπων αποβιβάζουν σε διάφορα μέρη της Λέσβου μετανάστες, τους οποίους οι τοπικές αρχές ασφαλείας, δεν προλαβαίνουν να περισυλλέξουν, όπως γράφει το lesvosnews.gr. […]

Αφήστε ένα σχόλιο