Οι ΑΣΜ έφεραν τη σύγχρονη τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού τους κοινού !!!

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Μυτιλήνης έχουν φέρει στην πόλη μας τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές εφαρμογές που σε παράλληλα με τον υπερσύγχρονο λεωφορειακό στόλο προσφέρουν στο επιβατικό κοινό όλες τις ανέσεις για τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός Μυτιλήνης.

Φυσικά ο διευθυντής των ΑΣΜ Πάρης Μολυβιάτης και η σύζυγός του Μαρία σε συνεργασία με το προσωπικό τους είναι αυτοί που βάζουν τις υπογραφές τους σε κάθε εξέλιξη της εταιρείας τους.

Τώρα έφεραν άλλη μία καινοτομία στο Αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης!

Πλέον σε οποιαδήποτε στάση της πόλης μας και να βρίσκεστε, θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και εύκολα για την ώρα άφιξης του λεωφορείου που ενδιαφέρεστε.

Η ενημέρωση αυτή που μέχρι πρότινος ήταν δυνατή μόνο μέσω των πινακίδων επιλεγμένων στάσεων, τώρα πολύ εύκολα με την χρήση ενός smartphone βρίσκεται στα χέρια σας.

Σκανάροντας τα ειδικά QR Barcode που θα βρείτε τοποθετημένα σε εμφανή σημεία σε όλες τις στάσεις, οδηγείστε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης.

Εκεί με γνώμονα την αποτελεσματικότητα αλλά και την ευκολία ακόμη και για τους λιγότερο εξοικειωμένους με την τεχνολογία επιβάτες, βρίσκεται ο πίνακας με τα λεωφορεία όλων των γραμμών που περνάνε από την συγκεκριμένη στάση και την αναμενόμενη ώρα άφιξης τους.

Σκανάρετε τα τα ειδικά QR Barcode που σας δημοσιεύουμε και βρείτε τις λύσεις σας…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο