Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί Στρατού έκοψαν τη βασιλόπιτά τους !!!

apostratoi-stratou

Το    Τοπικό  Συμβούλιο  του  Παραρτήματος  Μυτιλήνης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), την 16Η  Ιανουαρίου 2016 στη Λέσχη Εθνοφυλακής της 98 ΑΔΤΕ (Αρχιπελάγους) ,  πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας  για το νέο έτος  με τις ευλογίες του Αιδεσιμότατου Σχη(θ) ε.α. Βράνη Κομνηνού  , με τη συμμετοχή των μελών του  μετά των οικογενειών και φίλων τους.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αντγό (ΠΒ) ε. α. Χαραλάμπους Ευστράτιο, ακολούθησε η βράβευση τριών  αριστούχων τέκνων, μελών του Παραρτήματος,  Σαμαρά Ευστρατίου , Μάρτη Αλεξάνδρου και Παρρή Γεωργίου-Ραφαήλ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η ιεραρχία της 98ΑΔΤΕ(Αρχιπελάγους ) με επικεφαλής τον   Στγο – Διοικητή  Υπτγο  κ. Τοπούζη Θεόδωρο , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου κ.Στεφάνου Ανδρέας και  ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λέσβου κ. Τσουπής Παναγιώτης .

Η  τυχερή  της βραδιάς ήταν η κ.Φραγκούλα Τοπαλή-Γιασσιά  και της  προσφέρθηκε αντί φλουριού μία εικόνα της Αγίας Ειρήνης .

Ακολούθησε γλέντι και χορός μέχρι τα μεσάνυχτα υπό τους ήχους της Στρατιωτικής Μουσικής της  Μεραρχίας .

Σχετικές δημοσιεύσεις

15 Άποψη για τα “Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί Στρατού έκοψαν τη βασιλόπιτά τους !!!”

Αφήστε ένα σχόλιο