Νεαρή φοιτήτρια έχασε φάκελο με τα έγγραφά της στην Πλατεία Σαπφούς…

laptopΗ Ελένη Χατζηγεωργίου, είναι μία πρωτοετής φοιτήτρια, η οποία ήρθε στη Λέσβο με όλα τα όνειρα που έχει ένα κορίτσι, που περνάει σε ένα Πανεπιστήμιο.

Σήμερα λοιπόν το πρωί μόλις κατέβηκε από το πλοίο πήγε στην Πλατεία Σαπφούς για να ξεκινήσει τις δουλειές της, να κάνει την εγγραφή της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και να βρει να νοικιάσει ένα μικρό σπιτάκι για τη διαμονή της.

Μαζί της είχε ένα δερμάτινο φάκελο όπου μέσα είχε ένα laptop και  όλα τα απαραίτητα έγγραφά της – ταυτότητες, χαρτιά Πανεπιστημίου κλπ.

Κάποια στιγμή ακούμπησε σε ένα παγκάκι τα πράγματά της για να γράψει κάποιο τηλέφωνο για ένα ενοικιαστήριο.

Όταν επέστρεψε στο παγκάκι ο φάκελός της είχε εξαφανιστεί.

Η Ελένη Χατζηγεωργίου έψαξε απεγνωσμένα στην Πλατεία Σαπφούς μήπως κάποιος πήρε το φάκελο νομίζοντας ότι ο κάτοχός του τον ξέχασε και τον άφησε εκεί.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να τον βρει.

Έτσι κάνει μέσα από το LesvosNews.gr έκκληση σε όποιον έχει βρει τον φάκελό της να κρατήσει αν θέλει όλα τα πράγματα και να της επιστρέψει τα προσωπικά της έγγραφα χωρίς τα οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και φυσικά ούτε να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο.

Όποιος λοιπόν τυχαίνει να γνωρίζει ή να είδε αυτόν που πήρε έστω και άθελά του τον φάκελο από την Πλατεία Σαπφούς ας επικοινωνήσει με την Ελένη Χατζηγεωργίου στο τηλέφωνο 6981.370.401

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο