Νίκος Σηφουνάκης: “Κρυπτόμενοι Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Γαληνού”

sifounakis nikos

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης καλεί τους πολίτες να στηρίξουν μία προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, κοινής αποδοχής και υπεράνω κομμάτων, όπως είναι ο  υποψήφιος Δήμαρχο Φωτής Ξύδας  ώστε να αποφευχθεί ο πολιτικαντισμός και η απραξία, που είχε καταδικαστεί ο τόπος μας, αλλά και το ενδεχόμενο οι κρυπτόμενοι σήμερα Χρυσαυγίτες στο άλλο ψηφοδέλτιο να βρεθούν αύριο πανίσχυροι στη Δημοτική Αρχή! 

Ο κ. Σηφουνάκης αναφέρει αναλυτικά:

“Από αύριο Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή οπότε θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη. Αύριο ο κ. Σηφουνάκης θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 8 μμ στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» για την «Ελιά», η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γ. Βερνίκο και Π. Ιωακειμίδη.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Σηφουνάκης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την ωριμότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξε το εκλογικό σώμα, καθώς και ότι το «βαλλόμενο» σήμερα ΠΑΣΟΚ, που θυσιάστηκε για να παραμείνει η Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη και στο Ευρώ, διατηρεί  βαθιές και ζωντανές τις ρίζες του μέσα στον ελληνικό λαό. Παρά τα προβλήματα που καθημερινά βιώνει ο κόσμος,  εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, ούτε οι «μαθητευόμενοι μάγοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που επαγγέλλονται την θολούρα και την αβεβαιότητα, ούτε οι νταήδες της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία τους,  κατάφεραν να παρασύρουν τους ψηφοφόρους.

Το ίδιο εκτιμώ θα πράξει με νηφαλιότητα ο ελληνικός λαός και τούτη την Κυριακή, προκειμένου να διαφυλάξει την σταθερότητα και την πορεία προς την ανάκαμψη, που ήδη ξεκίνησε και δειλά –  δειλά άρχισαν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα των θυσιών που του επιβλήθηκαν.

Καλώ τους πολίτες αξιολογώντας την κρισιμότητα των καιρών και την ανάγκη η χώρα να αποφύγει άλλες περιπέτειες, να δώσουν τη μάχη και να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, συμμετέχοντας ενεργά στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και ψηφίζοντας την Ελιά για την Ευρωβουλή.

Ιδιαίτερα στον  Δήμο Λέσβου, καλώ τους πολίτες να στηρίξουν μία προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, κοινής αποδοχής και υπεράνω κομμάτων, τον υποψήφιο δήμαρχο Φωτή Ξύδα, ώστε να αποφευχθεί ο πολιτικαντισμός και η απραξία, που είχε καταδικαστεί ο τόπος μας, αλλά και το ενδεχόμενο οι κρυπτόμενοι σήμερα Χρυσαυγίτες στο άλλο ψηφοδέλτιο (έτσι φαίνεται να το αντιλαμβάνεται η κοινή γνώμη) να βρεθούν αύριο πανίσχυροι στη Δημοτική Αρχή! “

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο