Νίκη – ανάσα ψάχνει η Καλλονή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (Ταρλάς 16:00)

aelk asteras 1-0

Με στόχο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League η Καλλονή, αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 στον Ταρλά τον υπολογίσιμο Αστέρα Τρίπολης και θα επιδιώξει την κατάκτηση της νίκης και των τριών πολύτιμων βαθμών.

Η ομάδα της Λέσβου, έκανε φέτος στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το χειρότερο ξεκίνημα, αφού σε δύο αγώνες μετρά ισάριθμες ήττες.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, η Καλλονή να δείξει πρόσωπο και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, που αναμένεται να γεμίσουν και πάλι το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, να φτάσει έστω και δύσκολα στην πολυπόθητη νίκη.

Ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της η Καλλονή μας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αύριο Σάββατο στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Η Καλλονή ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό και με στημένες φάσεις.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Θαλής Θεοδωρίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει 21 ποδοσφαιριστές.

Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιώργου, Ουνγιαλίδης, Κρολ, Ούκα, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Χατζηδημητρίου, Μανούσος, Μπαργκάν, Γεωργίου, Μπουρούς, Ξύδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο