Νέο βίντεο σοκ… Καρέ – καρέ τα τελευταία λεπτά του Καρέλι μετά τον ξυλοδαρμό του στη φυλακή

kareli-filaki

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του Ιλί Καρέλι στο κέλι του στις φυλακές Νιγρίτας. Να ακυρωθεί η διαδικασία της προφυλάκισης ζητούν οι συνήγοροι υπεράσπισης των 6 προφυλακισμένων σωφρονιστικών υπάλληλων…

Τα τελευταία λεπτά του Ιλί Καρέλι αποτυπώνονται στο νέο σοκαριστικό βίντεο που έφερε στο φως το δελτίο του Alpha.

Στο βίντεο φαίνεται ο κρατούμενος ανήμπορος να κοιμηθεί, να στριφογυρνά ανήσυχος στο κρεβάτι του φορώντας χειροπέδες, λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα του.

Στο σώμα του εμφανή τα σημάδια του βασανισμού, που προηγήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στο ίδιο βίντεο διακρίνεται και ένας άνδρας με πουκάμισο να περνά έξω από το δωμάτιο ψυγείο, τρία λεπτά πριν βγει υποβασταζόμενος σε άθλια κατάσταση ο Καρέλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής των φυλακών, που κατηγορείται για πλημμέλημα, είχε υποστηρίξει πως αφού υποδέχτηκε τον κρατούμενο αποσύρθηκε και δεν γνώριζε για τα βασανιστήρια που ακολούθησαν….

Την ίδια ώρα οι έξι από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που έχουν προφυλακιστεί και μεταφερθεί στις φυλακές Διαβατών, μέσω των δικηγόρων τους ζητούν να αρθεί η προφυλάκιση και να ακυρωθεί η διαδικασία.

Συντριπτικά ωστόσο σε βάρος τους είναι τα στοιχεία και από το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα προχθές η εφημερίδα Καθημερινή.

Οι έξι προφυλακισμένοι σωφρονιστικοί τέθηκαν σε αργία, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο