Νέα διαμάχη για τον Ταρλά μεταξύ Καλλονής και Αιολικού – Ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου

tarlas-anakainismenos

Η χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή ανακοίνωση της Καλλονής για τις θέσεις του Αιολικού.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής αναφέρει:

“Οι διοικούντες τον Αιολικό αλλά και όλοι οι εντός, εκτός και επί τα αυτά της διοίκησής του θα πρέπει να μάθουν να τιμούν την υπογραφή τους και πρωτίστως να αντιλαμβάνονται τι συμφωνούν.

Επειδή λοιπόν επιχειρείται ένα «παιχνίδι» εντυπώσεων στην κοινωνία του νησιού από τη διοίκηση του Αιολικού και των συν αυτώ, παρουσιάζοντας την ομάδα μας ως άσπλαχνη και αφερέγγυα, διευκρινίζουμε τα εξής:

Στο μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό, στο άρθρο 23, αναφέρεται ρητά πως ανεξάρτητα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, σε περίπτωση εμβόλιμης αγωνιστικής (Τετάρτη) της Καλλονής στη Superleague, δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί άλλη ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το Σαββατοκύριακο που προηγείται του αγώνα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει υπογραφεί από την SUPERLEAGUE, την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και τον ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, εμείς θα περιμέναμε ένα «ευχαριστώ» για την παραχώρηση που κάνουμε ώστε να αγωνιστεί ο Αιολικός το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι από ποιον;”

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Λέσβου στην οποία αναφέρει:

“Σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, αναφέρουμε τα εξής:

Ο Δήμος Λέσβου έχει παραχωρήσει το γήπεδο, τόσο στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής όσο και στον Αιολικό υπό συγκεκριμένους όρους, που αναφέρονται στο σχετικό παραχωρητήριο και πολλοί από τους οποίους προαπαιτούνται από την ίδια την διοργανώτρια αρχή της Super League.

Πέρα όμως από την τήρηση των συμφωνημένων και από τις δύο πλευρές, θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε είδους άλλη μεθόδευση με τη δικαιολογία της στρεβλής ερμηνείας των όρων του παραχωρητηρίου. Δικαίωμα χρήσης του γηπέδου έχουν και οι δύο ομάδες, εφόσον πληρούνται οι όροι του συμφωνητικού, που έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές. Αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα με το οποίο έγινε εξ αρχής η παραχώρηση.

Η Δημοτική Αρχή, αποποιείται ολοκληρωτικά τον ρόλο του Ποντίου Πιλάτου καθώς δεν επιθυμεί τη σταύρωση κανενός. Ο στόχος του Δήμου ήταν να βρεθεί συμβιβαστική λύση που να μην αποκλείει κανένα μέρος. Αν αυτό όμως δεν είναι εφικτό, έχουμε μπροστά μας ένα Γόρδιο Δεσμό και θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άλλες ενέργειες για τη λύση του.”  

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο