Νάσος Γιακαλής:”Δεν έκανα ένσταση για να διεκδικήσω την Περιφέρεια αλλά…”

giakalis-gia-kalogirou

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης παραχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, για το θέμα που έχει προκύψει με την ακύρωση της υποψηφιότητας της νέας Περιφερειάρχη όπως προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές, Χριστιάνας Καλογήρου.

Ο Νάσος Γιακαλής ξεκαθάρισε από την αρχή ότι παρ’ ότι γνώριζε το πρόβλημα που υπήρχε με την υποψηφιότητα της Χριστιάνας Καλογήρου εν τούτοις δεν έκανε ένσταση κατά της εκλογής της θεωρώντας ότι αυτή επέλεξαν με τις δημοκρατικές διαδικασίες κατά πληοψηφία οι ψηφοφόροι του Βορείου Αιγαίου και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελε να διεκδικήσει  στα χαρτιά να επανεκλεγεί Περιφερειάρχης.

Από την άλλη πλευρά όμως υποστήριξε ότι δεν είναι σωστό να αντικατασταθεί η Χριστιάνα Καλογήρου από τον Στρατή Κύτελη ή από τον Θόδωρο Βαλσαμίδη αφού όπως είπε ο κόσμος ψήφισε το πρόσωπο της επικεφαλής του συνδυασμού σε αντίθεση με τους δύο αντιπεριφερειάρχες που δεν τους γνωρίζουν καθόλου στα άλλα νησιά εκτός από τη Λέσβο.

Ο Νάσος Γιακαλής είπε ότι θα πρέπει να περιμένουν όλοι τις τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστικών αρχών αλλά και τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τα κενά νόμου που υπάρχουν στην δικαστική αυτή διαδικασία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο