Μυτιλήνη… Κάτοικοι την έπεσαν στο Μουζάλα… “Θα μας πεθάνετε…” (ΒΙΝΤΕΟ)

mouzalas-pantel

Στη Λέσβο βρίσκεται από σήμερα το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, για να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάσταση, που υπάρχει στο νησί με τους μετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης, οι κάτοικοι της πόλης του διατύπωσαν τα παράπονά τους, παρά το γεγονός ότι αυτός μόλις τώρα ανέλαβε καθήκοντα και φυσικά δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, για την κατάσταση που έχει μέχρι τώρα διαμορφωθεί.

Λίγο αργότερα ο κ. Μουζάλας έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Κάνουμε σήμερα μια αυτοψία στη Μυτιλήνη να δούμε μόνοι μας την κατάσταση. Θα μιλήσουμε με τους φορείς και ελπίζουμε να μπορέσουμε κάτι να κάνουμε», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Η προσπάθειά μας είναι να ελαφρύνουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από τους πρόσφυγες, ώστε να επανέλθει η ροή σε ένα επίπεδο που μπορεί να γίνει ανεκτό από τον πληθυσμό και που μπορεί να εξυπηρετήσει και τους πρόσφυγες».,

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Μυτιλήνη… Κάτοικοι την έπεσαν στο Μουζάλα… “Θα μας πεθάνετε…” (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. xa

    Παιδιά μόνο με χρυσή αυγή νομίζω ότι θα μπορέσει να σωθεί το νησί, να τιμωρηθούν όλοι αυτοι που φταινε. Αλλιώς σχεδιάζουν το νησι να γίνει πύλη εισόδου και θα πρέπει να ζούμε μαζί με όλους τους δυστυχισμένους και τους τυχοδιώκτες [βλέπε ηλικίες ολοι μέχρι 30 ετών το πολύ, οι υπόλοιποι δηλαδή ανω των 30 μένουν να πολεμήσουν στη συρια ?] Η τελικά να φύγουμε εμείς απο δω ?

  2. Νησιώτης

    Απαγόρεψαν την χρυσή αυγή και απο τα ντιμπέιτ, πριν είχαν βάλει τους δικαστες να κάνουν τη σκευωρία και να την καταδικάσουν, γιατί ξέρουν ότι αν βγει η χρυσή αυγή η βουλή θα κλείσει θα χάσουν τις δουλειές τους και θα κινδυνεύουν οι ίδιοι να πάνε φυλακή….

Αφήστε ένα σχόλιο