Μυρσίνη Ρουμελιώτου… Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λέσβου και …γνωρίζει 13 γλώσσες !!!

roumeliotou-mirsini-2

Κερδίζει καθημερινά συμπάθειες και… σταυρούς, η υποψηφιότητα της Ρουμελιώτου Μυρσίνης, η οποία κατεβαίνει ως Δημοτική Σύμβουλος με τον Αδέσμευτο Συνδυασμό του κ. Φωτή Ξύδα.

Διαβάζοντας το βιογραφικό της, είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών, πολλών πανεπιστημιακών πτυχίων και ομιλεί 13 γλώσσες !!!

Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και εργασθεί και σε φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο φαίνεται να ενισχύει ακόμη περισσότερο το διεθνές και Ευρωπαϊκό προφίλ που ήδη φέρει ο Συνδυασμός με τον επικεφαλής του και επί σειρά ετών πρέσβη κ. Φωτή Ξύδα.

Η ίδια δηλώνει ότι “έχει όραμα για τη Λέσβο και είναι έτοιμη εάν εκλεγεί να εργασθεί για την αναβάθμιση του νησιού και την ανάδειξή του τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από τις δημοσιεύσεις της και το ερευνητικό της έργο στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και την απαραίτητη τεχνογνωσία που μπορούν να αναδείξουν το Δήμο Λέσβου σε πρότυπο Δήμο.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο