Μπράβο!!! – Μεγάλη συμμετοχή στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία στην Αγιάσο

aimodosia-agiasou-1

Με ξεχωριστή επιτυχία έγινε την Κυριακή (22/06/2014) η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία μας στις ευρύχωρες αίθουσες του Γυμνασίου Αγιάσου.

Προσήλθαν Εθελοντές και Εθελόντριες, από αυτούς αιμοδότησαν 59 και εντάχθηκαν στην Ομάδα μας 37 νέοι Εθελοντές και Εθελόντριες.

Τους συγχαίρουμε θερμά και τους βεβαιώνουμε ότι η θετική τους ανταπόκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την αναγκαία αυτή Κοινωνική Πρωτοβουλία .

Επισημαίνουμε ακόμα ότι από την αρχή του 2014 αιμοδότησαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ακόμα 20 συγχωριανοί μας, είτε  ανταποδίδοντας στην ομάδα μας την κάλυψη έκτακτων οικογενειακών τους προβλημάτων  Υγείας, είτε επειδή δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν στις 26/12/2013 ημέρα που έγινε η προηγούμενη αιμοδοσία μας.

aimodosia-agiasou-2

Ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική στήριξη στην διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας τους:

  1. Το Γυμνασιάρχη του Γυμνασίου Αγιάσου Αλεντά Γρηγόριο, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου  καθώς  και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου για την παραχώρηση των αιθουσών διδασκαλίας του Γυμνασίου Αγιάσου.
  2. Τους καταστηματάρχες και ιδιώτες  της Αγιάσου οι οποίοι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία μας  συνεισέφεραν είτε οικονομικά είτε σε προϊόντα. (Νικόλαος Ορφανός, Ιωάννης Ορφανός, Νικόλαος Μαϊστρέλλης , Δημήτριος Ταράνης, Μαρία Χατζηπαναγιώτου,  Αμερισούδα Παπάνη  και Ηλίας Ξανθός )
  3. Την Μυρσίνη Κουτσκουδή – Βουρλή η οποία αφιλοκερδώς επιμελήθηκε την αφίσα μας καθώς και το Τυπογραφείο του Μάκη Δούκα για τη βοήθειά του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο