Μπράβο !!!… Η πιο νεαρή Δήμαρχος της Ελλάδας είναι η 27χρονη Μαρία Κακαλή στον Αη Στράτη !!!

kakali_maria

Μονομαχία στον Άγιο Ευστράτιο – Η 27χρονη επικράτησε του αντιπάλου της με ποσοστό 58,70% και 145 ψήφους.

Ο ακριτικός Άγιος Ευστράτιος του Βορείου Αιγαίου από σήμερα έχει τη νεαρότερη δήμαρχο ολόκληρης της χώρας. Πρόκειται για τη Μαρία Κακαλή που είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή».

Η νεαρή Μαρία έλαβε ποσοστό 58,70% και 145 ψήφους έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο τον Αγαπητό Ζέρβα που έλαβε ποσοστό 41,30% και 102 ψήφους.

 

Ποια είναι η Μαρία Κακαλή

 Η Μαρία Κακαλή που έχει βραβευτεί για τις επιδόσεις της στα μαθήματα από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Στις 24/01/1987 στην Αθήνα γεννήθηκε η 27χρονη δήμαρχος και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίου Ευστρατίου. Το 2004 αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο Αγίου Ευστρατίου και την ίδια χρονιά εισήχθη στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καραϊσκάκη, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ένα γιο. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αγίου Ευστρατίου στις εκλογές του 2010 και αργότερα, τον Ιανουάριο του 2013, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο