Μπράβο !!! Ευπρεπισμός της παραλιακής προς το αεροδρόμιο από το Δήμο Λέσβου

asprisma-dendron-dimou

Μια ουσιαστική και άμεση παρέμβαση, πραγματοποιεί ο Δήμος Λέσβου.

Πρόκειται  για την περιποίηση και το άσπρισμα των κορμών σε δέντρα και αρμυρίκια στον παραλιακό δρόμο Μυτιλήνης – Αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, συνεργεία του Δήμου, από το πρωί, φροντίζουν και ασπρίζουν τα δέντρα στον πολυσύχναστο αυτό δρόμο, με παράλληλο ευπρεπισμό και καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου.

«Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, ο Δήμος Λέσβου, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, με στοχευμένες ενέργειες, συνεχίζει και εντείνει την εκστρατεία εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης κάθε γωνιάς του Δήμου, σε ολόκληρη τη Λέσβο. Βελτιώνουμε ουσιαστικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών, που είναι συμπαραστάτες μας, αλλά και των επισκεπτών, αφού βρισκόμαστε στην αιχμή της τουριστικής περιόδου. Εξάλλου, η προσπάθεια να κρατήσουμε καθαρό το νησί μας, καθαρό και νοικοκυρεμένο, είναι υπόθεση όλων μας», δήλωσε σχετικά, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ LESVOSNEWS.GR

Δεν ξέρουμε ποιανού ήταν η ιδέα να μπει μία τάξη στην παραλιακή προς αεροδρόμιο,  που είναι η βιτρίνα του νησιού μας για τους επισκέπτες της που προέρχονται αεροπορικώς – και όχι μόνο – αλλά οφείλουμε να τους δώσουμε συγχαρητήρια.

Κι αυτό γιατί με ελάχιστο κόστος – λίγο ασβέστη και κάποια μεροκάματα – η παραλιακή έγινε χάρμα ιδέσθαι…

Άντε τώρα που το ξεκινήσατε συνεχίστε και στο λιμάνι…

Άμα ασπρίστε τα πεζοδρόμια, θα γίνει καθρέφτης η Μυτιλήνη !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο