Μπαϊπάς στον εγκέφαλο από νευροχειρουργό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

mpaipas-mpairamidis

Τον λένε Ευρυμιάδη Μπαϊραμίδη, δηλώνει ερωτευμένος με τη νευροχειρουργική και παρά το νεαρό της ηλικίας του – μόλις 39 χρονών – εξελίσσεται σε ένα από τους κορυφαίους χειρουργούς της χώρας μας.

Για μία ακόμα φορά ο Ευρυμιάδης Μπαϊραμίδης μας επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού αν μη τι άλλο, καταφέρνει να δίνει φωτεινά παραδείγματα για τους Έλληνες γιατρούς και να κρατά ψηλά το κύρος και την αξιοπιστία των Δημόσιων Ελληνικών Νοσοκομείων.

Ο αγαπητός στον κόσμο της Λέσβου χαρισματικός γιατρός, έκανε πριν από λίγες ημέρες μία πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση, όμοια της οποίας δεν έχει ξαναγίνει σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Και έχει ιδιαίτερη αξία το ότι έγινε σε Περιφερειακό Νοσοκομείο, της Μυτιλήνης, σε μία περίοδο όπου το ΕΣΥ βρίσκεται …στην εντατική.

Ένας 60χρονος Μυτιληνιός – ο Ευστράτιος Κόπανος –  είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφού λόγω στένωσης ενός αγγείου του, είχε υποστεί πολλές φορές εγκεφαλικά επεισόδια και απειλούνταν ακόμα και η ζωή του.

Ο ασθενής γνωρίζοντας τις ικανότητες του γιατρού, του ζήτησε τη συμβουλή του και αποφάσισε αμέσως χωρίς κανένα δισταγμό να προχωρήσει στη δύσκολη αυτή χειρουργική επέμβαση.

Τα υπόλοιπα δείτε τα και ακούστε τα στο βίντεο που σας παραθέτουμε όπου μιλούν αποκλειστικά στο Lesvosnews.gr και οι δύο πρωταγωνιστές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

208 Άποψη για τα “Μπαϊπάς στον εγκέφαλο από νευροχειρουργό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Νικόλας57

    Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στον νευροχειρουργό δρ Μπαϊραμίδη για το μπάι πας εγκεφάλου και στον κο Κόπανο για την πρωτοβουλία του να ευχαριστήσει δημοσίως τον γιατρό του!

Αφήστε ένα σχόλιο