Μπαράζ διαρρήξεων σχεδόν σε όλη τη Λέσβο… Νέες καταγγελίες από χωριά του Πλωμαρίου

akrasi-klopes

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των χωριών Αμπελικό, Ακράσι, Νεοχώρι, Σταυρός και των γύρω περιοχών, από το μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή τους.

Όπως καταγγέλουν στο LesvosNews.gr, το τελευταίο τριήμερο οι διαρρήκτες κάνουν ανενόχλητοι πάρτι κλοπών και οι κάτοικοι δεν έχουν καμία προστασία από την Πολιτεία, αφού η Αστυνομία αδυνατεί να αστυνομεύσει την περιοχή.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, κάνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μεριμνήσουν για την ασφάλειά τους, τώρα που έρχονται οι γιορτές και τα φαινόμενα των κλοπών και των διαρρήξεων, αναμένεται να αυξηθούν.

Να σημειώσουμε ότι οι καταγγελίες αυτές έρχονται πριν συμπληρωθούν λίγα 24ωρα από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Ασώματου όπου σε τρεις ημέρες οι διαρρήκτες είχαν μπουκάρει σε δεκαπέντε σπίτια του χωριού τους ενώ άλλες επτά κλοπές διαπράχθηκαν στην Αγία Παρασκευή !!!

Και μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η αστυνομία δείχνει να έχει “μπλοκάρει” έχοντας να αντιμετωπίσει αυτό τον καιρό και τις κινητοποιήσεις διαδηλωτών για την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο