Μπαλάσκας… Αβραάμ… Παζιάνου… Ζητάνε και τα ρέστα… Απειλές κατά Γιάννη Συνάνη και Lesvosnews.gr

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στα γραφεία του Lesvosnews.gr ένα εξώδικο από γνωστό δικηγόρο της Μυτιλήνης, μέσω του οποίου εγκαλούμαι εγώ (Γιάννης Συνάνης) και η κόρη μου (Ελένη Συνάνη), να ζητήσουμε συγνώμη και να γίνει αυτό δημόσια, για το άρθρο ΜΟΥ στο site με τίτλο “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί… Και η ντροπή έχει τα όρια της…”, διότι αυτό, όπως ισχυρίζονται στο εξώδικο, ήταν προσβλητικό, συκοφαντικό, αναληθές και έβλαψε την τιμή και την υπόληψη της ΚΟΙΝΣΕΠ, του Θρασύβουλου Αβραάμ, του Ευστράτιου Μπαλάσκα, της Ανθής Παζιάνου, της Μαρίας Χατζηγεωργίου και του Παναγιώτη Μπαλάσκα.

Αφορμή για το άρθρο αυτό, ήταν η δημοσίευση άρθρου του Αβραάμ Θρασύβουλου στο «ΝΗΣΙ», στο οποίο «φωτογράφιζε» εμένα και την κόρη ανάμεσα στα πρόσωπα που ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μοίραζε αφειδώς χρηματικά ποσά.

Με τη νέα σημερινή μας δημοσίευσή λοιπόν, δεν ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ σε κανέναν αλλά ενημερώνουμε απλά τους φίλους και αναγνώστες μας που για πάνω από 33 χρόνια με ακολουθούν και με εμπιστεύονται για την αξιοπιστία μου και για την αντικειμενικότητά μου.

Πρωτίστως θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι κύριοι και οι κυρίες που εγκαλούν εμένα και την κόρη μου  δεν γνωρίζουν ότι η ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΑΝΗ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ έχει χρηματίσει ποτέ στο Lesvosnews.gr.

Απορίας άξιο λοιπόν είναι πως αυτοί οι «έγκυροι» και «αξιόπιστοι» την “βάφτισαν” με αυτές τις ιδιότητες.

Χαρακτηρίζουν το άρθρο μου ανυπόγραφο …

Πως είναι δυνατόν αυτοί οι «επαγγελματίες δημοσιογράφοι» να μην διάβασαν τόσα χρόνια το σύνθημα του site το οποίο για πάνω από 10 χρόνια είναι «Lesvosnews.gr με την υπογραφή του Γιάννη Συνάνη».

Αλλά αφού δεν το πρόσεξαν ούτε αυτό τους υπογράφω σήμερα με γράμματα bold και σε πλάτος ολόκληρης της σελίδας.

Για να μας πουν όμως τώρα…

Ποια είναι τα συκοφαντικά, αναληθή και προσβλητικά για τα άτομά τους και τη ΚΟΙΝΣΕΠ τους;

Το ότι δεν δημοσίευσα ολόκληρη την απόφαση της Περιφέρειας για την ανάθεσή των διαφημιστικών καταχωρίσεων της δεν το έκανα για κάποιο ύποπτο λόγο – τη δημοσιεύω σήμερα ολόκληρη – αλλά γιατί στη δική τους ανάθεση εντόπισα μία ένδειξη πως ίσως διέπραξαν κάτι εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου…

Αν προσέξετε μάλιστα σε δύο παραγράφους γράφουμε «Λέμε εμείς εδώ… Μήπως έχετε υποπέσει σε κατά συρροή ποινικό αδίκημα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και έχετε εισπράξει χρήματα που δεν δικαιούσασταν και πραγματικά ήταν για “φύκια και μεταξωτές κορδέλες” όπως αυτοί λένε για άλλους;

Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε έχετε παραπλανήσει μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το Ελληνικό Δημόσιο και έχετε εισπράξει παράνομα χρήματα.» χρησιμοποιώντας το «ΜΗΠΩΣ» και το «ΑΝ» ζητώντας να με διαψεύσουν με αποδεικτικά στοιχεία πως δεν έχουν διαπράξει κάτι από αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη μου.

Αντιθέτως μου στείλανε εξώδικο ζητώντας να ανακαλέσω δημοσίως άλλως πως θα κινηθούν νομικά εναντίον μου.

Αλλά για το «ΜΗΠΩΣ και ΑΝ» έχουν εξαπατήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και έχουν εισπράξει παράνομα χρήματα δεν απάντησαν ποτέ. Δηλαδή για την «ταμπακέρα» τσιμουδιά… Όσο για τα χρήματα που έχουν εισπράξει από Δημόσιους φορείς γνωρίζουν καλύτερα από εμάς ότι είναι ουκ ολίγα.

Και επειδή προσπαθούν να με τρομοκρατήσουν με απειλές για μηνύσεις, αγωγές κλπ θα ακολουθήσω πρώτος εγώ τις νομικές οδούς…

Αφού ζητούν και τα ρέστα… θα τα έχουν !!!

Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε καλά…

Και η υπογραφή μου όπως την υποσχέθηκα…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ

 

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΜΕ… ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο