Με την παρουσία του Χ. Αθανασίου εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο ΕΚΑΒ στην Καλλονή

ekav-kaloni-1

Με την παρουσία του συμπατριώτη μας Υπουργού  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπου Αθανασίου και του επίσης συμπατριώτη μας Προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη εγκαινιάστηκε στην Καλλονή το νέο Κέντρο Λειτουργίας του ΕΚΑΒ το οποίο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικότατα την ευρύτερη αυτή περιοχή της Λέσβου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο αυτό Κέντρο έγινε ύστερα από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βασίλης Μουζάλας.

Μετά τα εγκαίνια ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου μίλησε για τη σημαντικότητα τη λειτουργίας του κέντρου στην περιοχή ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Προέδρου του ΕΚΑΒ.

Το φωτογραφικό μας υλικό το φρόντισε το KONTOSDIGITAL STUDIO. 

ekav-kaloni-2

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Με την παρουσία του Χ. Αθανασίου εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο ΕΚΑΒ στην Καλλονή”

  1. Πιτσιλαδής Σαράντος

    Aγαπητέ κύριε Αθανασίου, εμείς που ζούμε στη Χίο γιατί να αντιμετωπίζουμε τριτοκοσμικές συνθήκες όσον αφορά τη λειτουργία του ΕΚΑΒ ; Γιατί να καλύπτεται μ’ένα μόνο ασθενοφόρο όλο το νησί από τις 3μμ έως τις 7πμ κα με δύο από το πρωί ως το μεσημέρι.; Πριν από μερικές ημέρες πέθανε συμπολίτης μας στην Αγία Μαρκέλλα αφού δεν πρόλαβε να μεταβεί εκεί ασθενοφόρο μιας και η απόσταση είναι 52 χλμ. Κάντε κάτι λοιπόν και για τη Χίο. Εξάλλου το πλοίο δεν πιάνει μόνο Μυτιλήνη πιάνει και τη Χίο. Έτσι δεν είναι κύριε Παπαγιαννίδη;

Αφήστε ένα σχόλιο