Με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς η Καλλονή υποδέχεται στον Ταρλά την Ξάνθη (19:30)

leo-marselo-aelk

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα – μοναδικές απουσίες Βαλιός, Καλτσάς – η Καλλονή υποδέχεται σήμερα στις 19:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την επικίνδυνη Ξάνθη, με στόχο να κατακτήσει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Καλλονής και δεν υπολογίζει στο τραυματία Βαλιό, αλλά και στον Καλτσά, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Να σημειώσουμε ότι η Καλλονή, κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη το δύσκολο πρόγραμμα που είχε και να παραμείνει στη 10η θέση της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι έκανε ένα αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη.

Τώρα καλείται να παραμείνει σε ανοδική τροχιά και να εξασφαλίσει τάχιστα την παραμονή της στην Super League.

Σημαντική είναι και η βοήθεια που περιμένει από τους φιλάθλους της Λέσβου, οι οποίοι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πηγαίνουν στον Ταρλά και στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Η αποστολή της Καλλονής αποτελείται από τους:

Χογκ, Αντέτζο, Μανούσο, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Κριπιντίρη, Βλαστέλλη, Αγρίτη, Δαύκο, Στεφάνοβιτς, Γιορέντε, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Μίνγκα, Ναβάρο, Χουάνμα, Πετρόπουλο, Ζόρντι και Ξύδα.

sinanis-live-aelk

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο