Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Εθισμός σε αλκοόλ τζόγο διαδίκτυο ναρκωτικά”

ekdilosi-gia-ethismo

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων ατόμων από Ναρκωτικά Αλκοόλ, Τζόγο και Διαδίκτυο “ΟΑΣΙΣ”, διοργάνωσαν την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, στις 6:00 το απόγευμα με θέμα “Εθισμός σε αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο, ναρκωτικά” με κεντρικό ομιλητή το Σύμβουλο Απεξάρτησης, κ. Δαμιανό Δουίτση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή εκπροσώπων του Στρατού, της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, της Εκκλησίας αλλά και πολλών πολιτών. Στην διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού και ομιλία σχετικά με το θέμα. Στο τέλος, ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης αφιερώθηκε στην υποβολή ερωτήσεων από το κοινό προς τον κ. Δουίτση.

Η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Ν. Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, μεταξύ άλλων δήλωσε: “Με αυτή την εκδήλωση ξεκινάμε μια σειρά από δράσεις που αφορούν ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Τέτοιας υφής κοινωνικά ζητήματα, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα διότι έχουν πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα. Αποτελέσματα τα οποία έχουν βιώσει πολλοί συμπολίτες μας και ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίσουμε, ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες με στόχο, να μειώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις τραγικές συνέπειες τόσο του εθισμού όσο και άλλων επικίνδυνων κοινωνικών φαινομένων.”

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Astra Airlines  για την ευγενική χορηγία της, την κα Αναστασία Αντωνέλλη για την παρουσία της και τη βοήθεια της, καθώς και τον κ. Δουίτση για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τίμησαν αυτή την εκδήλωση με την παρουσία τους και έδωσαν το έναυσμα για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο