Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι «2οι Παλλημνιακοί Αγώνες Στίβου – Kids Athletics Ioύνιος 2014» (ΦΩΤΟ)

limnos-segas-8

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι «2οι Παλλημνιακοί Αγώνες Στίβου – Kids Athletics Ioύνιος 2014» βασισμένοι στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου της ΙΑΑF με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι.
Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου και η Α.Ε. ΛΗΜΝΟΥ υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου το απόγευμα του Σαββάτου 28/06/2014 στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας Λήμνου.
Το Στάδιο γέμισε από τα χαρούμενα προσωπάκια τις φωνές και τα χειροκροτήματα των 130 μικρών αθλητών ηλικίας 6-12 ετών που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα και αυτό έδειξε ότι χάρηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν τη συμμετοχή τους. Σχετικά αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.
Παράλληλα διεξήχθησαν και αγωνίσματα των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚΒ΄ όπου έλαβαν μέρος 24 αθλητές-τριες της ΑΕΛ, επίσης πριν από την έναρξη της παρουσίασης του προγράμματος έγινε επίδειξη των αγωνισμάτων στίβου από αθλητές-τριες του σωματείου και η παρουσίαση του τμήματος στίβου των ΑΜΕΑ της ΑΕΛ.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η ΑΕΛΗΜΝΟΥ ευχαριστούν θερμά:
Τον Ο.Ε.Π.Α. του Δήμου Λήμνου για την αμέριστη συμπαράστασή του, το Ε.Κ.Α.Β. Λήμνου για την παρουσία του, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου για την συνδρομή της, τους 40 εθελοντές της Λήμνου σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους κ. κ. Α. Βαρτεβανιάν «NESTLE ICE CREAM», Χ. Αμδίτη «ACS COURIER”, Ι. Γκαλιούρη για την φωτογραφική κάλυψη, Τ.Τσίκοβα για την χορηγία στα μπλουζάκια των εθελοντών, Μουχτή-Γαρυφαλλίδη-Μιχαηλίδη για την προσφορά ειδών, τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την βιντεοκάλυψη της διοργάνωσης, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της διοργάνωσης, τους γονείς και τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

limnos-segas-6

limnos-segas-5

limnos-segas-7

limnos-segas-4

limnos-segas-3

limnos-segas-2

limnos-segas-1

limnos-segas-9

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο