Με επιτυχία έγινε το 2ο Σεμινάριο Espresso Basic & Espresso Bar Training στη Μυτιλήνη

barista-1
Η Coffeeplus Λέσβου σε συνεργασία με τον Jacobs Espresso και την Coffee Lovers διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία στο πρώτο διήμερο του Δεκεμβρίου το 2ο ΣεμινάριοEspresso Basic & Espresso Bar Training στην πόλη της Μυτιλήνης.
Έχοντας θέση ως στόχο να ενημερώσει και να εξοπλίσει τους καταστηματάρχες και τους Baristi με χρήσιμες γνώσεις και σωστή πρακτική εκπαίδευση στο θέμα της σωστής παραγωγής ενός τέλειου φλιτζανιού καφέ το σεμινάριο κατάφερε να αποδώσει τα μέγιστα και να δώσει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία παρασκευής ενός εσπρέσο με όλες του τις παραλλαγές.  
Η συμμετοχή ήταν αποκλειστικά από τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τον Jacobs Espresso και οι εντυπώσεις τους από το σεμινάριο ήταν πολύ θετικές καθώς τόνισαν ότι θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και στην βελτίωση της παραγωγής προσφέροντας στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία ενός τέλειου φλιτζανιού καφέ.
Η Coffeeplus είναι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα του σεμιναρίου θα το διαπιστώσετε και εσείς πίνοντας τον καφέ σας σε ένα από τα σημεία πώλησης Jacobs Espresso.
barista-2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο