Λαοθάλασσα στο “Λεσβιακό Γλέντι της ΟΛΣΑ” πάνω στο πλοίο “Blue Star Patmos” (BINTEO)

olsa-11

Μία απίστευτη λαοθάλασσα από Λέσβιους συμπατριώτες μας, συγκεντρώθηκε χτες πάνω στο πλοίο “Blue Star Patmos” που ήταν δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά και διασκέδασε για τρεις περίπου ώρες, στο “Λεσβιακό Γλέντι της ΟΛΣΑ”

Το ούζο, οι μεζέδες και τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όπου το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση περίσσεψαν !!!

Ο Πρόεδρος της ΟΛΣΑ Χριστόδουλος Τσακιρέλλης ήταν ένας άριστος οικοδεσπότης και με την πολύτιμη υποστήριξη του πληρώματος του πλοίου “Blue Star Patmos”, πρόσφεραν μία ξεχωριστή εκδήλωση, σε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Στην ομιλία του ζήτησε από τους συμπατριώτες μας να είναι πιο ενεργοί και να συνευρίσκονται σε πιο τακτά διαστήματα, ενώ ζήτησε επίσης να στηρίξουν με κάθε τρόπο, τη δημιουργία του “Σπιτιού του Μίλτη Παρασκευαϊδη”.

Ο καπετάνιος του πλοίου Μακάριος Λύρας, μιλώντας για λογαριασμό της εταιρείας του, ευχαρίστησε όλους τους Λέσβιους για την προτίμηση που δείχνουν στα πλοία της γραμμής και συμπλήρωσε ότι κάνουν ότι μπορούν, για να εξυπηρετούν άριστα το επιβατικό τους κοινό.

Δείτε τα βίντεο που σας παραθέτουμε, όπως το κατέγραψε η κάμερα του Ηλία Πότση.

olsa-12

olsa-14

 

olsa-13

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο