Λάδι στη φωτιά ρίχνει πάλι ο Σπύρος Γαληνός μιλώντας για “πιέσεις και εκβιασμούς” υποψηφίων του

galinos-logo

Με δελτίο τύπου, που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο συνδυασμός «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Γαληνό, μας ενημερώνει ότι έκλεισε με επιτυχία τις υποψηφιότητες του.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά και πριν καλά – καλά κοπάσει ο θόρυβος με τα εξώδικα που έστειλε προς τους Κων/νο Κορδώνη και  Στρατή Αρώνη, ο Σπύρος Γαληνός ρίχνει πάλι λάδι στη φωτιά, μιλώντας για πιέσεις και εκβιασμούς των υποψηφίων του.

Το ότι μιλάει όμως με ασάφειες και χωρίς κάποια στοιχεία, δείχνει ότι είναι ενοχλημένος από κάτι, που ίσως τον δυσαρεστεί πολύ.

Εντύπωση επίσης μα κάνει, το ότι είναι ο μόνος συνδυασμός που έστειλε δελτίο τύπου, για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του.

Μήπως πρέπει όμως να αναφέρει, ότι το έκλεισε στο παρά 5′ και λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η χρονική προθεσμία;

Από την ενημέρωση που έχουμε, μέχρι τις 22.00 το βράδυ, οι συνεργάτες του δεν είχαν καταθέσει στο Δικαστικό Μέγαρο, την υποψηφιότητα του συνδυασμού τους.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σήμερα Κυριακή 27/4/2014 κλείνοντας με επιτυχία το συνδυασμό μας «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη, αδιαφορώντας για τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκήθηκαν από τους εκπροσώπους του κατεστημένου, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η έκδοση 370 πιστοποιητικών από τα ΚΕΠ και τα Δημοτολόγια του Δήμου Λέσβου, ειδικά για την περίοδο απαξίωσης της αυτοδιοίκησης που διανύουμε, αποτελεί εκπληκτικό αριθμό για το νησί μας και για το λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εργαζομένους στις ανωτέρω υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου για τη συνδρομή τους στην προσπάθεια μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο